Ledis – djelotvorno sredstvo za odleđivanje

Ledis - za sigurnu šetnju i po zimi
(2 recenzije korisnika)

Ledis je izvanredno učinkovito sredstvo za topljenje snijega i odmrzavanje leda. Ledis je manje korozivan a i ekološki je osviješten proizvod i s time je puno manje štetan za okolinu od većine znanih sredstava za odstranjivanje leda i snijega s puteva i puteljka.

Ledis je sredstvo koje možete koristiti za odleđivanje puteva, cesta, autoputeva, pločnika, kolnika i drugih puteva i puteljaka okovanih ledom i snijegom.

Ledis nije škodljiv za životinje ni za čovjeka pa je stoga primjeren za upotrebu u odleđivanju ledenih površina u dvorištima i okućnicama, a njegova posebna formula idealna je za topljenje snijega i leda na tlakovcima.

Ledis – djelotvorno sredstvo za odleđivanje.

Od 32,90kn (4,37 €)

Oznake:

Opis

Ledis je sredstvo za otapanje snijega i odleđivanje leda na cestama, putevima i puteljcima. Sredstvo je ekološki osvješteno i nije škodljivo životinjama ni ljudima, a njegova učinkovitost seže čak i do -28 °C. Možete ga koristiti i na površinama koje su popločene tlakovcima bez straha da će nagristi pijesak i/ili uništiti tlakovce. Ipak oprez se preporuča ako imate napukle ili slomljene tlakovce.

Ovo je sredstvo djelotvornije od soli za posipanje protiv zaleđivanja, a uz to nije škodljiv za životinje pa ni čovjeka. Sol za posipanje cesta djelotvorna je maksimalno do -7 C°, a zbog soli za posipavanje bilo je u gradovima zabilježenih slučajeva osušenih drvoreda i živice što se s LEDIS sredstvom za posipavanje neće dogoditi.

Ako vam je LEDIS potreban za kućnu upotrebu tad bi Vas također mogao interesirati i GARDENA mali rasipač.

Rok upotrebe i način pohranjivanja

Rok upotrebe u dobro zatvorenoj ambalaži je neograničen.  Ako je ambalaža otvorena savjetujemo Vam da Ledis držite u prostorijama bez vlage s niskim temperaturama jer je izrazito osjetljiv na vlagu. Vlaga može uzrokovati da se Ledis skupi u grudice, ali to ne umanjuje njegovu učinkovitost.

 

Tehničke karakteristike:

 

Doziranje:  1 šaka na 1m2
Sastav:  Mg (ne sadrži NaCl)

Reviews (2)

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  1. .

    .

  2. :)

    🙂

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..