Leđna prskalica Comfort 12L GARDENA (885-20)

Leđna prskalica Comfort 12L GARDENA (885-20) je visokokvalitetni leđni raspršivač posebno prikladan za praktično raspršivanje velikih količina tekućina.

Fleksibilna i prilagodljiva s ergonomski oblikovanim spremnikom kapaciteta 12 litara.

1.035,81kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Leđna prskalica Comfort 12L GARDENA (885-20) je visokokvalitetni leđni raspršivač sa kapacitetom punjenja od 12 litara i posebno je prikladan za praktično raspršivanje velikih količina tekućina. To ga čini savršeno prikladnim za njegu biljaka u velikim kućnim vrtovima s voćkama i lozom.

Leđna prskalica sa svojim je podstavljenim naramenicama i oblikom koji štedi leđa iznimno jednostavna za nošenje, što rezultira ugodnim i elegantnim obavljanjem radova u vrtu. Teleskopski nastavak za prskanje s prilagodljivom metalnom mlaznicom praktičan je i omogućuje raspršivanje u velikom radijusu.

Rukovanje i upotreba leđnog raspršivača optimizirani su ugrađenom ručkom za nošenje, velikim otvorom za punjenje s filtrom i držačem nastavka za prskanje. Leđna prskalica prikladna je za ljevake i dešnjake te je opremljena manometrom za mjerenje tlaka.

 

Najviša razina udobnosti

Ergonomski oblikovani spremnik i podstavljeni rameni pojasevi pružaju najveću udobnost tijekom dulje upotrebe prskalice – naprtnjače Comfort.

 

Teleskopski metalni nastavak za prskanje

Zahvaljujući teleskopskom nastavku za prskanje doseg raspršivanja može se namještati. Po potrebi je moguće pristupiti i udaljenim mjestima te, primjerice, gnojiti teško dostupne biljke.

 

Za ljevake i dešnjake

Prskalicu – naprtnjaču Comfort mogu fleksibilno upotrebljavati i ljevaci i dešnjaci jednostavnim namještanjem ramenog pojasa.

 

Filtar

Filtar otvora za punjenje sprječava ulazak nečistoća u spremnik. Mlaznice ostaju čiste.

 

Manometar za mjerenje tlaka

Zahvaljujući manometru za mjerenje tlaka tlak prskalice uvijek je pod kontrolom i po potrebi možete brzo reagirati.

 

 

Tehničke značajke

 

 

Broj artikla    885-20
Zapremnina    12 L
Integrirani filtar    u aluminijskoj cijevi
Materijal mlaznice    mjed
Maksimalna dozvoljena radna temperatura    35°C
Duljina crijeva    1,25m
Primjena    nanošenje tekućine u većim količinama

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Leđna prskalica Comfort 12L GARDENA (885-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest