Računalo za navodnjavanje C 1060 Plus GARDENA (1864-29)

C 1060 Plus računalo za zalijevanje GARDENA  priključeno je na slavinu i upravlja automatskim navodnjavanjem vašeg vrta, tj. raspršivačima, sustavom za navodnjavanje kap na kap poput sustava Micro-Drip-Systema, ili sustavom raspršivača GARDENA.

Na velikome zaslonu, koji se može skidati, prikazane su upute o redoslijedu izvođenja programskih koraka na deset jezika a samo programiranje intervala zalijevanja je poprilično jednostavno.

Možete brzo izmijeniti željene podatke pomoću okretnog gumba koji je jednostavan za korištenje.

Proizvod je izašao iz asortimana. Dostupno do isteka zalihe.

1.032,64kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Sa MasterControl C 1060 Plus računalom za navodnjavanje GARDENA (1864-29) dnevno možete odabrati do šest neovisnih programa ili intervala zalijevanja u trajanju od 1 minute do 9 sati i 59 minuta. Dodatna fleksibilnost: možete odabrati željene dane za zalijevanje.

U kombinaciji s automatskim opskrbljivačem vodom GARDENA možete zasebno upravljati s do šest različitih priključnih uređaja.

Za uštedu vode možete priključiti senzor za kišu ili vlažnost tla GARDENA. Također je moguće navodnjavanje kontrolirano senzorima uz pomoć senzora za određivanje vlažnosti tla.

Za rad računala za zalijevanje GARDENA C 1060 Plus potrebna je alkalna baterija od 9 V (nije priložena). To osigurava siguran rad na približno godinu dana. Ugrađeni prikaz razine napunjenosti baterije pokazuje kada treba zamijeniti bateriju.

 

 

Automatsko navodnjavanje koje štedi vrijeme

S C 1060 Plus GARDENA računalom za zalijevanje, Vaš će se vrt pouzdano i praktično navodnjavati – čak i kada niste kod kuće. Time dobivate više slobodnog vremena i bujan, zeleni vrt s prekrasnim i zdravim biljkama. Automatskim navodnjavanjem u radnim jutarnjim ili večernjim satima isparava manje vode. Tako štedite novac i osiguravate ciljano, optimalno navodnjavanje.

 

Jednostavno programiranje

Radnu jedinicu s velikim i preglednim zaslonom moguće je skinuti za jednostavnije programiranje. Programiranje je intuitivno i objašnjeno je na zaslonu, korak po korak. Možete birati između deset jezika.

 

Fleksibilna kontrola navodnjavanja

Ne može biti fleksibilnije. Za navodnjavanje svog vrta možete odabrati do šest programa zalijevanja dnevno. Trajanje zalijevanja može se postaviti od jedne minute do 9 sati i 59 minuta. Dane zalijevanja možete odabrati prema vlastitim željama, što sustav čini još fleksibilnijim. Ako želite da navodnjavanje započne odmah, možete ga uključiti ručno.

 

Ušteda vode

Ako priključite senzor za kišu ili vlažnost zemlje iz tvrtke GARDENA, automatsko navodnjavanje bit će neprekidno, ovisno o vlažnosti zemlje i kiši. Pomoću senzora za vlažnost zemlje GARDENA moguće je upravljati navodnjavanjem samo na temelju senzora.

 

Visok stupanj automatizacije

U kombinaciji s automatskim opskrbljivačem vodom GARDENA, br. pr. 1198-20, možete zasebno upravljati s do šest različitih priključnih uređaja.

 

Tehničke značajke

 

 

Broj artikla 1864-29
Radni tlak 0,5 – 12 bar
Učestalost zalijevanja odabir dana u tjednu ili svaki 2./3./4./5./6./7 dan
Opskrba energijom  1 x 9V alkalna baterija (nije priložena)

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Računalo za navodnjavanje C 1060 Plus GARDENA (1864-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest