MBM P/BS/SG | Međimurka BS
Odaberite stranicu

MBM P/BS/SG

13.239,00Kn s PDV-om

MBM P/BS/SG (desni/bez pregrade/savijeno staklo) je Kratki kaminski uložak kojemu je pri izradi pridana iznimna pažnja na detalje, izvrsnih je tehničkih parametara i precizne izvedbe.

MBM P/BS/SG kaminske umetke krasi učinkovito izgaranje i duže održava temperature u komori za izgaranje zbog podstave od Acumotte materijala koji akumulira i podiže temperaturu u komori.

Ima visoko postavljen dimnjak i poprečno smješten ložište – s time dobiva na povećanju površine za razmjenu topline između umetka i okoline.

Dostupno uz narudžbu

Kategorija: Oznake: , Product Brand:

Opis

Prednje kućište MBM P/BS/SG (desni/bez pregrade/savijeno staklo) kaminskog uloška izrađeno je od visoko kvalitetnog čelika i otporno je na velike temperature. MBM P/BS/SG ima vrlo učinkovito sagorijevanje i puno bolje održava temperaturu u komori za izgaranje zahvaljujući Acumotte podstavi čija funkcija je akumuliranje i  zadržavanje topline pa se time podiže temperaturu u komori.

Visok profil MBM uloška za kamin na kruta goriva i popriječno smješten plamen u komori povećavaju prijenosa topline s površine uloška u okoliš, a smanjenje temperature ispušnih plinova doprinosi većoj učinkovitosti.

Okvir vrata u MBM modela izrađen je od posebnog zatvorenog profila, što ih čini stabilnim i otpornim na naprezanja tijekom rada na visokim temperaturama. Brtva na vratima postavljena je u posebno oblikovan žlijeb koji osigurava njeno pravilno prianjanje i sprječava eventualno ispadanje brtve tijekom rada.

MBM P/BS/SG je opremljen sustavom čistog stakla – zahvaljujući tzv. zavjesi mlaz zraka je ravnomjerno raspoređen te dodiruje staklo čime smanjuje taloženje čađe na njemu. Ima trostruki sustav dovoda zraka u komoru za sagorijevanje što doprinosi ekološkom i ekonomičnom spaljivanju drveta.

Svi kaminski ulošci, pa tako i modeli MBM, imaju 5 godina jamstva.

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model  MBM P/BS/SG (desni/bez pregrade/savijeno staklo)
Nazivna snaga (kW) 10
Raspon snage grijanja (kW) 4 – 13
Predviđeno za prostor (m²) : 80-100
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 81
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 235
Težina (kg) 174
Max duljina cjepanica (cm) 50
Preporučena vrsta goriva drva

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “MBM P/BS/SG”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares