fbpx

MBN P/BS/SG (desni/bez pregrade/savijeno staklo) je Kratki kaminski uložak kojemu je pri izradi pridana iznimna pažnja na detalje, izvrsnih je tehničkih parametara i precizne izvedbe baš kao i svi kamini iz MBN linije.

MBN linija izrađena je od visoko kvalitetnog čelika i tijelo kaminskih uložaka, pa tako i MBN P/BS/SG kaminskog ložišta, otporno je na vrlo visoke temperature.

MBN kaminske umetke krasi učinkovito izgaranje i duže održava temperature u komori za izgaranje zbog podstave od Acumotte materijala koji akumulira i podiže temperaturu u komori.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

13.241,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

MBN P/BS/SG (desni/bez pregrade/savijeno staklo) kaminski uložak europskog proizvođača Kratki donijeti će ugodnu toplinu izravno u vaš dnevni boravak i dobro ga zagrijati a uz to ekološki je osviješten uložak kojeg krasi štedljivost.

MBN P/BS/SG umetak za kamin na kruta goriva ima trostruki sustav dovođenja zraka u  ložište: primarni zrak – usmjeren na disk, gdje se i odvija izgaranje; sekundarni zrak se dovodi kroz rupu u stražnjem zidu. Osim toga, umetak ima sustav zračne zavjese. Zrak je usmjeren kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od vatre i dima i značajno smanjuje taloženje čađe na njemu.

MBN P/BS/SG ima visoko postavljen dimnjak i poprečno smješten ložište – s time dobiva na povećanju površine za razmjenu topline između umetka i okoline. Snižavanje temperature ispušnih plinova pomaže povećanju učinkovitosti uređaja.

Stabilni i otporni premazi krase kaminski umetak MBN P/BS/SG, protupožarna vrata izrađeni od zatvorenog profila. Brtva na vratima nalazi se u profilnom kanalu, čime se osigurava njegovo pravilno prianjanje i sprječava ispadanja tijekom rada.

Svi kaminski ulošci, pa tako i modeli MBN, imaju 5 godina jamstva.

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model MBN P/BS/SG (desni/bez pregrade/savijeno staklo)
Nazivna snaga (kW) 8
Raspon snage grijanja (kW) 4 – 11
Predviđeno za prostor (m²) : 80-100
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 80
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 230
Težina (kg) 159
Max duljina cjepanica (cm) 30
Preporučena vrsta goriva drva

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MBN P/BS/SG”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest