MBZ PW/13/W sa posebnim vodenim sustavom koji omogućuje da se velika količina topline iz para prenese u sustav grijanja, zahvaljujući tome ima visoku energetsku učinkovitosti.

Kaminski uložak MBZ PW/13/W izrađen je s ciljem maksimalne iskoristivosti energije. Tijelo kaminskog uloška i prednje kućište otporni su na visoke temperature, a sve zbog visoko kvalitetnog čelika od kojeg je izrađen.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

13.451,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

MBZ PW/13/W umetak za kamin s vodenim sustavom prilagođen za intenzivno gorenje. Jedinstvena skrb o detaljima, velikim tehničkim parametrima i preciznosti izvedbe – ove vrste značajki karakteriziraju ovu liniju kamina.

Ovaj kaminski uložak učinkovitim izgaranjem održava temperaturu duže u samoj komori za izgaranje, podstava je od Acumotte materijala koji akumulira toplinu i s time doprinosi i podiže temperaturu u komori. Ugrađeni fi 125 vanjski ulaz zraka koji omogućuje izravno dovod zraka izvana izravno u ognjište što rezultira boljim izgaranjem i boljom udobnošću korištenja.

Kaminski umetak ima ugrađeni deflektor ( usmjerivač ) za post izgaranje čestica goriva, na taj način povećava se put ispušnih plinova.

MBZ PW/13/W je klasični prednji umetak za kamin na kruta goriva opremljeni sa staklom od keramike otpornom na temperaturu čak i do 800°C. Ima trostruki sustav dovođenja zraka u  ložište: primarni zrak – usmjeren na disk, gdje se i odvija izgaranje; sekundarni zrak se dovodi kroz rupu u stražnjem zidu. Također ima sustav spriječavanja taloženj čađe na staklu gdje se zrak usmjerava kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od prljavština.

Svi kaminski ulošci, pa tako i modeli MBZ, imaju 5 godina jamstva.

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model MBZ PW/13/W
Nazivna snaga (kW) 13
Prosječna snaga vode (kW) 7
Raspon snage grijanja (kW) 6 – 16
Predviđeno za prostor (m²) : 100-140
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 81
Emisija CO (na 13% O2) 0,1
Temperatura dimnih plinova (°C) 230
Težina (kg) 262
Max duljina cjepanica (cm) 50
Maksimalni radni tlak (bar) 2
Kapacitet vode (l) 35
Preporučena vrsta goriva drva

 

 

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MBZ PW/13/W”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest