Metalna kolica za crijevo 60 GARDENA (2681-20)

Metalna kolica za crijevo 60 GARDENA (2681-20) vrlo su robusna zbog materijala i dijelova od kojih su napravljena.

Kolica se ne kreću čak ni prilikom snažnijeg povlačenja crijeva.

Ugrađeni uređaj protiv kapanja sprječava kapanje vode nakon korištenja ili tijekom transporta.

Proizvod je izašao iz asortimana. Dostupno do isteka zalihe.

565,30kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Metalna kolica za crijevo 60 GARDENA (2681-20) vrlo su robusna zbog materijala i dijelova od kojih su napravljena, osobito metalnog koluta obložen praškom. Namotavanje crijeva vrlo je jednostavno zahvaljujući ručki za namatanje koja se slobodno okreće. Širok okvir omogućuje visoku razinu stabilnosti.  Visina ručke za guranje može se prilagoditi. To omogućuje prilagođavanje ručke, a time i rukohvata, visini korisnika.

Možete ugodno vući kolica za crijevo kroz svoj vrt. To omogućuju kotači posebnog profila za dobru pokretljivost. Ručka za guranje ima ugodne rukohvate koji štite ruke. Zbog toga je ručka ugodna na dodir. Također se može preklopiti. Tako se štedi prostor prilikom pohrane. Ugrađeni uređaj protiv kapanja sprječava kapanje vode nakon korištenja ili tijekom transporta. Voda se ne troši nepotrebno, a podrum, garaža ili vrtna kućica ostaju suhi.

U kolut za crijevo stane maksimalno 60 metara crijeva od 13 mm (1/2″), 50 metara crijeva od 15 mm (5/8″) ili 35 metara crijeva od 19 mm (3/4″). Zbog toga su metalna kolica za crijevo 60 GARDENA robustan pomoćnik za zalijevanje.

 

 

Praktično povlačenje

Kolica za crijevo jednostavno se povlače. Ručka se može namještati sukladno visini korisnika i profilirani kotači olakšavaju povlačenje. Ugodni rukohvati štite ruke.

 

 

Visoka razina stabilnosti

Posebno oblikovano postoje daje kolicima za crijevo visoku razinu stabilnosti. To olakšava zalijevanje jer kolica za crijevo ostaju nepomična, npr. kad povlačite crijevo.

 

 

Jednostavno namatanje crijeva

Namotavanje crijeva vrlo je jednostavno zahvaljujući ručki za namatanje koja se slobodno okreće. To omogućuje ugodan rad na vrtu.

 

 

Bez gubitka vode

Nakon isključenja dovoda vode, crijevo možete pričvrstiti na ugrađeni mehanizam za sprječavanje kapanja. Voda se ne razlijeva i ne gubi.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   2681-20
Kotači   Lako pokretljivi kotači Profi
Dimenzije (d x š x v)   42 x 47 x 60-95 cm
Kapacitet koluta za crijevo (d x š x v)   13mm (1/2”) – 60m | 15mm (5/8”) – 50m | 19mm (3/4”) – 35m

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Metalna kolica za crijevo 60 GARDENA (2681-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest