fbpx

Motokultivator HONDA F 560

Motokultivator HONDA F 560 je takozvani radni kultivator, robusne i snažne mašine koja omogućava veliku upotrebljivost i prilagodljivost s brojnim priključcima i dodacima.

Koji god zadatak postavite HONDI F 560 on će ga izvršiti bez problema, jer HONDA F 560 svoju primjenu nalazi u poljoprivredi i profesionalnim uvjetima rada.

 

14.990,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Motokultivator HONDA F 560 kreće se lagano, izuzetno je tihi, te pomaže u obavljanju teških poslova koje pretvara u jednostavnije i kraće.

Snažni Honda motor osigurava motokultivatoru F 560 lakše obavljanje zadataka u širokom opsegu posla. Idealan je za njegu travnjaka, gredica cvijeća, vrta te neobrađene tvrde zemlje.

Honda motokultivatori s ugrađenim prema okolišu prijateljskim četverotaktnim motorom, zadovoljavaju CARB i EPA standarde emisije ispušnih plinova.

Jedno korištenje Honda motokultivatora će za sobom ostaviti lagodniji osjećaj, u potpunosti obrađenu zemlju… ono što vi želite.

  • Omogućava obradu tla, košnju trave, prskanje vinograda, transport tereta, itd.
  • Ovi modeli motokultivatora u svojim varijacijama obrađuju tlo širom svijeta već više od 50 godina i jednostavno su nezamjenjivi

 

 

Tehnički podaci:

 

Proizvođač: Honda
Model: F560
Motor: GX160 OHV 4-taktni motor
Radni obujam: 163 ccm
Snaga motora: 3.6 kW
Broj okretaja: 3.600 min-1
Zapremina spremnika goriva: 2,2 l
Ostalo: Radna širina 90 cm, Radna dubina 33 cm, Šest brzina naprijed + dvije nazad
Dimenzije: 1.610 x 650 x 990 mm
Težina: 53 kg
Uvjeti garancije: Prije isporuke HONDA uređaja obavlja se servisni pregled u ovlaštenom servisu gdje će se uliti ulje i prvi puta pokrenuti uređaj. Da bi ostvario garanciju od 3 godine korisnik HONDA uređaja je obavezan godišnje servisirati uređaj u ovlaštenom servisu.
Garancija: 36 mjeseci

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motokultivator HONDA F 560”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest