fbpx
-656,25kn

Motorna kosilica MB 448 TX

Viking motorna kosilica MB 448 TX svojom širinom košnje od 46 cm unaprijed ostavlja dobar dojam – a i travnjak je brzo pokošen. Opremljena je velikom košarom zapremnine 55 litara s ugrađenim pokazivačem napunjenosti.

Visina košnje podešava se pomoću jedne centralne poluge koja je dio opružnog sustava čija je namjena olakšavanje ovog postupka.

Akcijske cijene vrijede u slučaju gotovinskog plačanja.

4.375,00kn 3.718,75kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Viking motorna kosilica MB 448 TX – brzo i štedljivo pokošeno.

Kompaktno i robusno kućište od polimera čini ovu kosilicu iznimno trajnom i izdržljivom. MB 448 TX opremljena je pogonom na stražnjim kotačima, što ju čini lakše upravljivom i udobnijom za korištenje.

Kompaktno i robusno kućište od polimera

Jednodijelno kućište od polimera ugrađeno na VIKING kosilice i sječkalice sazdano je od materijala posebno otpornog na udarce, visoku temperaturu i na UV-zrake.

Pogon

Pogonski sklop motornih kosilica namijenjen je da olakša prvenstveno košnju većih površina ili blagih nagiba. Pogonski dio stavlja se u funkciju pritiskom na polugu za aktiviranje, smještenu na upravljačkoj ručki. VIKING kosilice opremljene su pogonima s jednom, a i do tri brzine, ovisno o modelu kosilice.

Brzi zatezač ručke Quick-Fix

Služi za brzo i učinkovito podešavanje visine upravljača.

Pokazivač napunjenosti košare

Kod svih VIKING kosilica s izbacivanjem otkosa košare za njegovo skupljanje opremljene su integriranim pokazivačem napunjenosti. On će pravovremeno upozoriti korisnika kako je vrijeme za pražnjenje košare.

Multi oštrica

Multi oštrica noža za košnju nudi mogućnost presijecanja vlati trave na četiri različite visine, čime se otkos usitnjava do u vrlo male čestice. Kod košnje s košarom za skupljanje otkosa na ovaj način priređujemo materijal za komposter, dok prilikom košnje s lopaticom za zatvaranje izlaznog tunela za otkos fine čestice trave ostaju u zračnom tunelu kućišta. Tako bivaju usitnjene do u vrlo fine čestice, takve površine da ih uzlazna struja zraka više ne odiže od tla, zbog čega padaju na travnjak.

 

Specifikacija

Materijal kućišta Polymer PP
Prikladna za travnjake (m ²) do 1200
Širina košnje cm 46
Tip motora B & S Series 500 E OHV
Snaga motora pri broju okretaja r / min 1,9 kW / 2,6 KS 2.800 U / min
Visina košnje 25-75
Zapremnina košare l 55
Težina (kg) 26
Pogon 1 V (1 brzina)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A) 83
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A) 96
Vrijednost vibracija AHW m / s ² 4,10 / 2,05
Nesigurnost KpA dB (A) 2
Faktor Nesigurnost K m / s ² 2.05

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorna kosilica MB 448 TX”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest