fbpx
-1.200,00kn

Motorna kosilica MB 545 V

Motorna kosilica MB 545 VS ima snažni motor opremljen ReadyStart sustavom pokretanja ugrađen na lako i robusno kućište od čvrstog i elastičnog polimera. Vario prijenos omogućava postupno ubrzavanje, čime se štedi pogonski sustav kosilice, a i povećava udobnost rada.

Upravljačka ručka kosilice MB 545 VS podesiva je po visini u tri položaja. Sedam stupanjski sustav podešavanja visine košnje omogućava precizno šišanje travnjaka.

Akcijske cijene vrijede u slučaju gotovinskog plačanja.

6.000,00kn 4.800,00kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Motorna kosilica MB 545 VS ima snažni motor opremljen ReadyStart sustavom pokretanja ugrađen na lako i robusno kućište od čvrstog i elastičnog polimera.

Motorna kosilica MB 545 VS ima izvrstan radni učinak pri košnji travnjaka do 1200 četvornih metara, uz mogućnost dogradnje seta za mljevenje otkosa. Opremljena velikom košarom za travu zapremnine 60 litara.

Upravljač podesiv po visini

Pravim podešenjem do udobne košnje: upravljačka ručka podesiva je po visini u 3 stupnja, ovisno o stasu korisnika, međutim ova funkcija nimalo ne umanjuje stabilnost i upravljivost kosilice.

Sklopiva ručka

Zahvaljujući preklopnim ručkama VIKING kosilice lako se i bez napora prenose. Isto tako, ta značajka ih čini lakim za skladištenje zbog smanjenih dimenzija.

Kompaktno i robusno kućište od polimera

Jednodijelno kućište od polimera ugrađeno na VIKING kosilice i sječkalice sazdano je od materijala posebno otpornog na udarce, visoku temperaturu i na UV-zrake.

Pokazivač napunjenosti košare

Kod svih VIKING kosilica s izbacivanjem otkosa košare za njegovo skupljanje opremljene su integriranim pokazivačem napunjenosti. On će pravovremeno upozoriti korisnika kako je vrijeme za pražnjenje košare.

Funkcija usitnjavanja

Ako kosimo s blokiranim izlaznim tunelom za otkos i bez košare za travu kosilica djeluje kao uređaj za usitanjavanje otkosa. Na ovaj način otkos biva usitnjen do u vrlo fine čestice, čime se tlu osiguravaju hranjive tvari i vlaga jer otkos ostaje na zemlji u obliku finog saga prirodnog materijala.

Multi oštrica

Multi oštrica noža za košnju nudi mogućnost presijecanja vlati trave na četiri različite visine, čime se otkos usitnjava do u vrlo male čestice. Kod košnje s košarom za skupljanje otkosa na ovaj način priređujemo materijal za komposter, dok prilikom košnje s lopaticom za zatvaranje izlaznog tunela za otkos fine čestice trave ostaju u zračnom tunelu kućišta. Tako bivaju usitnjene do u vrlo fine čestice, takve površine da ih uzlazna struja zraka više ne odiže od tla, zbog čega padaju na travnjak.

 

Specifikacija

 

Materijal kućišta Polymer PP
Prikladna za travnjake (m ²) do 1200
Širina košnje cm 43
Tip motora B & S serije 675 RS
Snaga motora pri broju okretaja r / min 2,3 kW / 3,2 KS 2.800 U / min
Visina košnje 25-80
Zapremnina košare l 60
Težina (kg) 32
Pogon 1 V (Vario)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A) 82
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A) 96
Vrijednost vibracija AHW m / s ² 4,10 / 2,05
Nesigurnost KpA dB (A) 2
Faktor Nesigurnost K m / s ² 3.44

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorna kosilica MB 545 V”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest