Motorna kosilica RM 248 STIHL

Stihl logo

STIHL rotacijska motorna kosilica RM 248 predviđena je za uređivanje malih do srednjih travnatih površina.

Ovaj praktičan model kosilice posebno je okretan i jednostavan za uporabu.

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

2.175,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

STIHL rotacijska motorna kosilica RM 248 razvijena je za brzo, jednostavno i lako održavanje te uređivanje malih do srednjih travnatih površina. Ovaj praktični ulazni model kosilice posebno je okretan i jednostavan za uporabu. Kosilica RM 248 opremljena je centralnim podešavanjem visine košnje sa sedam stupnjeva, te čvrstom i kompaktnom košarom za travu zapremnine 55 litara.

S ovom kosilicom možete opušteno kositi travu svoje okućnice bez prevelikog utroška energije. Tome između ostaloga služi preklopna upravljačka ručka oklopljena posebnom Super-Softgriff ručkom za udobno i ergonomski pogodno upravljanje uređajem. Upravljački dio i ovjes kosilice uobličeni su tako da maksimalno povećavaju njezinu upravljivost. Jednostavno sedmostupanjsko podešavanje visine košnje omogućava košnju trave u rasponu od 25 do 75 mm iznimno finog i preciznog reza. Velika zapremnina košare za otkos od 55 litara omogućava dugotrajan rad bez potrebe za brojnim pauzama.

 

Centralno podešavanje košnje

Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i opruga koje kompenziraju težinu uređaja. Visina košnje podesiva je u više stupnjeva, a indikator podešene visine vidljiv je na skali na boku uređaja.

 

Nož s ventilatorskom funkcijom

Nož s ventilatorskom funkcijom zaslužan je za ravnomjerno pokošenu travu i za snažnu struju zraka kojom se otkos transportira u košaru za travu. Pomoću struje zraka trava biva izdignuta uspravno na tlu, što rezultira ravnomjernom pokošenošću, a pokošena trava pomoću iste struje zraka i zahvaljujući optimalnom prozračnošću košare, dospijeva u košaru kroz tunel za transport otkosa.

 

Preklopna ručka

Preklopna upravljačka ručka nudi opciju brzog sklapanja u svrhu transporta ili skladištenja, a opet sklapanje u radni položaj brzo je i jednostavno.

 

Kućište od čeličnog lima

Kućište od čeličnog lima posebno je robusno i otporno na oštećenja. Time se postiže dugotrajna funkcionalnost i ispravnost uređaja.

 

 

Tehničke značajke

PROIZVOĐAČ Stihl
VELIČINA TRAVNJAKA S
IZLAZNA SNAGA MOTORA 2,1 kW / 2,8 KS
MAKSIMALNA POVRŠINA 1200 m2
ŠIRINA KOŠNJE 46
NAZIV MOTORA STIHL EVC 200
VISINA KOŠNJE 25-75 mm
KUĆIŠTE Čelično
BROJ CILINDARA 1
ZAPREMINA MOTORA 139 cm3
BROJ NOŽEVA 1
RUKOHVAT Čelični
SERVISNI CIKLUS 50 h
ZAPREMINA REZERVOARA 0,75 L
VOLUMEN KOŠARE ZA TRAVU 55 L
POGON Bez

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorna kosilica RM 248 STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest