Nadia KAFEL/B/RYFEL

Nadia KAFEL/B/RYFEL ima retro dizajn – velike žljebaste polirane pločice. Kućište od pločica povećava vrijeme prijenosa topline, što je dodatni izvor topline nakon što požar blijedi u peći.

Nadia KAFEL/B/RYFEL nema rešetku – potpuno izgaranje ognjišta do prašine, što znači da ogrjevno drvo izgori u fini pepeo u minimalnom iznosu. Dobivena toplinska energija iz ogrjevnog drva se iskorištava do maksimuma.

19.642,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Nadia KAFEL/B/RYFEL peć prekrivena je bijelim pločicama i predstavlja novi dizajn koji će se uklopiti u svaki moderan interijer.

Unutrašnjost peći obložena je Acumotte materijalom koji akumulira toplinu i s time doprinosi i podiže temperaturu u komori istovremeno dajući peći moderan izgled.

Potpuno sagorijevanje do sitne prašine zahvaljujući dvama deflektorima (usmjerivačima) koji produžuju ispušni put. Ovaj proces povećava učinkovitost gorenja i jamči bolju potrošnju energije, također smanjuje emisiju štetnih tvari u atmosferu. Osim toga, na ispušnoj cijevi ugrađena je membrana koja funkcionira slično kao deflektor, što dodatno pojačava efekte uređaja.

Primarni zrak Nadia KAFEL peći se isporučuje na umetak zahvaljujući ugrađenom ulazu za vanjski zrak od 125 mm. Umetak ima pokrovnu ploču na stražnjem zidu i rupu u svojoj podlozi. Zahvaljujući tome korisnik može odabrati način povezivanja vanjskog zračnog kompleta. Podešavanje zraka se provodi podesivom prigušnicom pomoću jednog regulatora smještenog ispod vrata. Ovo rješenje sprječava nepravilnu upotrebu. Cijeli mehanizam radi tiho i nepogrešivo.

Nadia KAFEL ima trostruki sustav dovođenja zraka u  ložište: primarni zrak – usmjeren na disk, gdje se i odvija izgaranje; sekundarni zrak se dovodi kroz rupu u stražnjem zidu. Također ima sustav spriječavanja taloženja čađe na staklu gdje se zrak usmjerava kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od prljavština.

Svi modeli peći tvrtke Kratki imaju jamstvo na 5 godina, pa tako i model Nadia.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model Nadia KAFEL/B/RYFEL
Nazivna snaga (kW): 7
Raspon snage grijanja (kW): 3,0 – 9,0
Odvod dima (fi u mm): 200
Toplinska učinkovitost (%): 80
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,10%
Temperatura dimnih plinova (°C): 245
Težina (kg): 274
Max duljina cjepanica (cm): 30
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nadia KAFEL/B/RYFEL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest