fbpx

Perač visokotlačni RE 98 STIHL

Stihl logo

Perač visokotlačni RE 98 je malen i praktičan visokotlačni perač za poslove pranja i čišćenja na okućnici. Ergonomski optimiziran dizajn.

 Ugrađeni kotači radi lakšeg transporta. Rotaciona i lepezasta sapnica u serijskoj opremi. Integriran spremnik za sredstvo za pranje i ležišta za priključke.

 

NAPOMENA: Ovaj proizvod nije moguće naručiti putem web trgovine. Proizvod možete vidjeti i kupiti u našim poslovnicama i servisima, a za više informacija nas možete telefonski kontaktirati.

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

1.687,50kn s PDV-om

Usporedi

Oznake:

Opis

Perač visokotlačni RE 98 je malen i praktičan visokotlačni perač za poslove pranja i čišćenja na okućnici. Ergonomski optimiziran dizajn. Opremljen praktičnom spojnicom za brzo priključivanje VT crijeva i izmjenu mlaznica. Ugrađeni kotači radi lakšeg transporta. Rotaciona i lepezasta sapnica u serijskoj opremi. Integriran spremnik za sredstvo za pranje i ležišta za priključke.

Spremnik za detredžent s raspršivačem

Ovaj spremnik namijenjen je za pranje i odmaščivanje tvrdokorne prljavštine. Dogradnja na pištolj perača i nadopunjavanje deterdžentom iznimno su laki i jednostavni.

Držači opreme na uređaju

Kako bi se oprema osigurala od gubitka u kućište perača integrirani su odgovarajući utori. Tu su sigurno pohranjeni pribor i sapnice, a osigurano je ležište i za visokotlačno crijevo.

Integrirano podvozje

STIHL visokotlačni perači lako se prenose radnim prostorom zahvaljujući integriranom podvozju. Ovi kotači štede snagu, čuvaju uređaj od oštećenja, a i podnu oblogu u radnom prostoru.

Roto mlaznica

Roto mlaznica nudi veliku snagu čišćenja usmjeravanjem točkastog mlaza visoke snage uz rotiranje mlaznice velikom brzinom, što stvara mlaz stožastog oblika i velike učinkovitosti.

Lepezasta mlaznica s mogućnošću podešavanja pritiska

Lepezasta mlaznica kao dio serijske opreme perača služi za brzo i učinkovito pranje velikih površina.

Bajonet spojka

Bajonet spojka omogućava brzu i sigurnu izmjenu priključaka za pranje i ostale opreme.

Brza spojka

Brza spojka opremljena je posebno uobličenim spojem koji dozvoljava okretanje utičnog završetka VT crijeva u pištolju za raspršivanje. To sprječava uzdužno uvrtanje VT crijeva i kidanje crijeva i/ili opleta crijeva.

Specifikacija

Radni tlak bar 10-110
Maksimalni pritisak bar 1) 120
Minimalni protok vode l / h 380
Max protok vode l / h 440
Max temperatura vode °C 40
Potrošnja energije kW 1.7
Napajanje V / Hz 230/1/50
Kabel za napajanje duljine m 5
Težina, spreman za rad kg 16.2
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 70.1
Razina zvučne snage dB (A) 2) 82.9
Visokotlačno crijevo duljine m 6

 

NAPOMENA: Ovaj proizvod nije moguće naručiti putem web trgovine. Proizvod možete vidjeti i kupiti u našim poslovnicama i servisima, a za više informacija nas možete telefonski kontaktirati.

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Perač visokotlačni RE 98 STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest