fbpx

Plastična vrtna mreža Maxi Quadra 20×20

Plastična vrtna mreža Maxi Quadra izrađena je od HPDE materijala, UV stabilizirana. Ne izvija se niti deformira, lako se oblikuje i postavlja.

Dolazi u više dimenzija te u zelenoj ili bijeloj boji.

Od 86,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Plastična vrtna mreža Maxi Quadra s kvadratičastim oknima veličine 20×20 mm fleksibilna je i izdržljiva. Četvrtasta plastična mreža završena s rubovima može poslužiti kao ograda za dvorište, ili kao mreža za veće kaveze (npr. za perad). Možete je postaviti uz postojeću ogradu ili postaviti kao samostalnu ogradu pričvršćenu za stupove.

Izrađena je od HPDE materijala, UV stabilizirana. Ne izvija se niti deformira, lako se oblikuje i postavlja. Može se primijeniti na bilo koju ogradu ili vrata.

Boja: zelena, bijela

 

Tehnički podaci

Kataloški brojevi:    518 | 518/1 | 518/3 | 518/2
Dimenzije (m):    1×5 | 1×50 | 1×25
Boja:  zelena | bijela
Namjena:   ograda za dvorišta, kaveze, plastična ograda

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plastična vrtna mreža Maxi Quadra 20×20”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest