Uranjajuća pumpa Comfort 13000 aquasensor GARDENA (1785-20)

Zamislite da ste na putu i ne primijetite da je vaš podrum poplavljen. Da biste se zaštitili od takvih iznenađenja, snažna uranjajuća pumpa GARDENA 13000 prava je crpka za vas.

Potopna pumpa GARDENA 13000 pomoću ugrađene funkcije aquasensor crpka se automatski uključuje čim razina vode dosegne malih 5 mm i brzo i snažno prazni.

Razine uključenja i isključenja potopne pumpe GARDENA 13000 mogu se namjestiti. Pomoću prilagodljivog postolja, moguće je ravno usisavanje do 1 mm. Moguće je ispustiti svu vodu, a kao rezultat ostaje suhi pod.

 

1.613,62kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Uranjajuća pumpa GARDENA Comfort 13000 aquasensor (1785-20) je snažna potupna pumpa s kojom nećete imati probleme pri ispumpavanju blago onečišćene vode s česticama prljavštine promjera i do 5 mm.

Zbog kompaktnog oblika uranjajuće crpke 1300 aquasensor, ni uska područja ne predstavljaju problem, jer pumpa može snažno isprazniti ili crpiti prljavu vodu s česticama prljavštine promjera do 5 mmRobusno kućište potopne pumpe GARDENA 13000 je od plastike i ojačano sa staklenim vlaknima, izdržljivi rotor crpke i tihi motor s kondenzatorom i prekidačem pregrijavanja koji nije potrebno održavati jamče dugotrajnost.

Posebno kompaktna i robusna crpka GARDENA 13000 ima 10-metarski kabel za spajanje koji omogućuje univerzalnu upotrebu – čak i na velikim dubinama.  Zahvaljujući univerzalnom priključku s crpkom GARDENA 13000 se mogu spojiti crijeva od 13 mm (1/2″), 16 mm (5/8″), 19 mm (3/4″), 25 mm (1″) and 38 mm (1 1/2″).

 

Maksimalna sigurnost

Pomoću funkcije GARDENA aquasensor crpka se automatski uključuje čim razina vode dosegne malih 5 mm. Time se sprječavaju veća oštećenja koja bi mogla prouzročiti voda. Ponovno automatsko isključivanje crpke može se također fleksibilno postaviti – pomoću dva neovisna senzora.

 

Isušivanje do 1 mm

Prilagodljivo postolje crpke omogućuje ravno usisavanje do minimalne razine preostale vode od 1 mm. Usisuje se gotovo sva voda, a kao rezultat ostaje suhi pod.

 

Stalan ručni način rada

Zahvaljujući senzorima automatskog uključivanja i isključivanja s mogućnošću pojedinačnog namještanja moguć je i ručni način rada.

 

Korištenje bez problema

Robusno kućište od plastike ojačane staklenim vlaknima, izdržljivi rotor crpke i tihi motor s kondenzatorom i zaštitom od pregrijavanja koji nije potrebno održavati jamče dugotrajnost.

 

Pojedinačno spajanje

Zahvaljujući univerzalnom priključku moguće je spajati crijeva u rasponu od 13 mm (1/2″) do 38 mm (1 1/2″).

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1785-20
Nominalna snaga   650 W
Najveća potisna količina   13 000 l/h
Najveća potisna visina / tlak   8 m / 0,8 bar
Najveća dubina urona   7 m
Primjena  za odvodnjavanje, pretakanje te ispumpavanje čiste do blago onečišćene vode

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Uranjajuća pumpa Comfort 13000 aquasensor GARDENA (1785-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest