Premium pumpa za prljavu vodu 20000 inox GARDENA (1802-20)

Snažna i tiha uranjajuća Premium pumpa za prljavu vodu 20000 inox GARDENA (1802-20), može crpiti vodu s dubine do 7 metara.

Velik broj kvalitetnih karakteristika jamči siguran i dugotrajan rad pumpe.

2.090,20kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Kad se voda nađe na mjestima gdje ne bi trebala, potrebna je brza reakcija kako bi se spriječila veća šteta, npr. u stanu. GARDENA Premium pumpa za prljavu vodu 20000 inox pravo je rješenje za brzo i snažno crpljenje veće količine vode.

Može crpiti do 20.000 litara na sat, također jako prljave vode s česticama prljavštine promjera do 38 mm. Sklopka s plovkom osigurava automatsko uključivanje i isključivanje. Razine uključenja i isključenja prilagodljive su i mogu se precizno namjestiti pomoću držača kabela za sklopku s plovkom. Ako je to potrebno, možete pomoću priključnog uređaja prebaciti način rada pumpe u u stalan ručni način rada.

Zahvaljujući 10-metarskom kabelu za spajanje koji omogućuje univerzalnu upotrebu praktične i robusne pumpe – čak i na velikim dubinama. Korištenje vrhunskih materijala zadovoljava zahtjeve premium modela. Robusno kućište od plastike ojačane staklenim vlaknima, izdržljivi rotor pumpe i tihi motor s kondenzatorom i prekidačem pregrijavanja koji nije potrebno održavati jamče dugotrajnost. Zahvaljujući univerzalnom priključku s pumpom se mogu spojiti crijeva od 13 mm (1/2″), 16 mm (5/8″), 19 mm (3/4″), 25 mm (1″) and 38 mm (1 1/2″).

 

Robusno i snažno korištenje

Pumpa za prljavu vodu višenamjenska je i pročišćuje ili ispušta prljavu vodu s česticama prljavštine promjera do 25 mm.

 

Stalan ručni način rada

Prebacite u stalan ručni način rada – bez problema. Jednostavno priključite sklopku s plovkom u uređaj na pumpi i gotovo.

 

Pojedinačno spajanje

Zahvaljujući univerzalnom priključku moguće je spajati crijeva u rasponu od 13 mm (1/2″) do 50 mm (2″).

 

Dug radni vijek

Izdržljivi rotor pumpe i robusno kućište jamče dugotrajnost i rad bez problema.

 

Automatski rad

Prilagodljiva sklopka s plovkom automatski uključuje i isključuje pumpu, ovisno o razini vode, kako bi se osiguralo ugodno rukovanje.

 

 

Tehničke značajke:

 

Kataloški broj  1802-20
Snaga  1050 W
Najveća potisna količina  20000 l/h
Maksimalni tlak   1.1 bar
Najveća dubina urona   7 m
Najveća potisna visina   11 m
Najveća temperatura medija  35°
Ukupna težina  8,3 kg
Dužina kabela  10 m
Vrsta kabela za napajanje  H07 RNF
Razina električne zaštite  IP X8

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Premium pumpa za prljavu vodu 20000 inox GARDENA (1802-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest