fbpx

Prilagodljiva teleskopska drška GARDENA (8899-20)

Prilagodljiva teleskopska drška GARDENA (8899-20) služi za uspravno držanje tijela pri rezanju rubova travnjaka i pokrivača tla te kod viših živica za bolji doseg i oblikovanje sa strane.

Može se zakrenuti na svaku stranu u rasponima od 45° kako bi rad bio ugodan, a visina je potpuno podesiva od 85 do 120 cm pruža optimalnu prilagodbu korisniku.

305,83kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Za rezanje rubova travnjaka i biljaka na razini tla u uspravnom položaju, sve GARDENA Accu škare mogu se jednostavno opremiti prilagodljivom teleskopskom drškom GARDENA. Upotreba drške također omogućuje veći doseg za višu živicu ili bočno oblikovanje.

Zahvaljujući bežičnom priključku sklapanje je posebno jednostavno i brzo. Ergonomska drška savršeno leži u ruci tijekom rada i uređajem se može upravljati odozgo. Prilagodljiva teleskopska drška može se za ugodan rad zakrenuti u oba smjera u rasponima od 45° i potpuno je prilagodljiva po visini od 85 do 120 cm za optimalno prilagođavanje visini korisnika i radnoj situaciji. Mogućnost drugog rukohvata idealna je za upotrebu sa škarama grmlja ili trave kada je potrebno preciznije upravljanje.

 

Ugodan rad – bez saginjanja

Zahvaljujući teleskopskoj zakretnoj ručki koja odgovara svim šišačima GARDENA Accu možete ugodno raditi u ergonomskom uspravnom položaju.

 

Jednostavno i brzo sklapanje

Zahvaljujući bežičnom priključku teleskopska zakretna ručka brzo se sklapa i vaš rad u vrtu može početi.

 

Fleksibilno

Teleskopska zakretna ručka može se zakrenuti na svaku stranu u rasponima od 45° kako bi rad bio ugodan. Potpuno prilagodljiva visina od 85 do 120 cm pruža optimalnu prilagodbu visini korisnika i radnoj situaciji.

 

Ergonomska ručka

Zahvaljujući ergonomskoj ručki teleskopska zakretna ručka savršeno leži u ruci tijekom rada. Mogućnost drugog rukohvata na ručki savršena je kada je potrebno preciznije upravljanje za rezanje grmlja.

 

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8899-20
Namještanje visine   85-120cm
Mogućnost kutnog zakretanja    obostrano, u koracima od po 45º
Artikl prikladan za akumulatorske škare    za ClassicCut, ComfortCut
Primjena   za uspravno držanje tijela pri rezanju rubova travnjaka i pokrivača tla te kod viših živica za bolji doseg i oblikovanje sa strane

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Prilagodljiva teleskopska drška GARDENA (8899-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest