-358,13kn

Prozračivač travnjaka AVR 1100 BOSCH

Prozračivač travnjaka AVR 1100 BOSCH brzo i temeljito uklanjanje  sloja krovine iz ostataka biljaka, skupljanje mahovine, korova iz travnjaka i ostataka zamršene trave.

Praktičnost uz veliki spremnik za travu od 50 litara za duge intervale rada.

NAPOMENA: Akcija traje do isteka zaliha. Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja.

1.790,66kn 1.432,53kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Prozračivač travnjaka AVR 1100 BOSCH učinkovitom kombinacijom 1100 W Powerdrive motora s „Jet-Collect“ sustavom omogućuje brzo vertikuliranje travnjaka bez da se uređaj napuni travom.

Učinkovitost „Jet-Collect“-sustav s noževima od plemenitog čelika i posebnim kanalima za zračenje jamči brzo i temeljito uklanjanje  sloja krovine iz ostataka biljaka, skupljanje mahovine, korova iz travnjaka i ostataka zamršene trave.

Praktičnost uz veliki spremnik za travu od 50 litara za duge intervale rada. Najmanje dimenzije zahvaljujući preklopnim ručkama i sklopivom spremniku za travu – visina od samo 40 cm u stanju za spremanje. Kompaktno skladištenje uz dvostruko preklopivi držak i sklopivu košaru spremnika.

 

Glavne karakteristike proizvoda
  • Učinkovitost: kombinacija 1100 W Powerdrive-motora s „Jet-Collect“-sustavom omogućuje brzo vertikuliranje travnjaka bez da se uređaj napuni travom.
  • Učinkovitost: „Jet-Collect“-sustav s noževima od BOR čelika i posebnim kanalima za zračenje jamči brzo i temeljito sakupljanje mahovine i ostataka zamršene trave.
  • Praktična: veliki spremnik za travu od 50 litara za duge intervale rada. Najmanje dimenzije zahvaljujući preklopnim ručkama i sklopivom spremniku za travu – visina od samo 40 cm u stanju za spremanje.
  • Kompaktno čuvanje. Dvostruko preklopivi držak, sklopiva košara spremnika
  • Veliki spremnik za travu od 50 litara za duge radne intervale
  • „Jet-Collect“-sustav. Inovativan valjak s noževima od BOR čelika i otvorima za ulaz zraka brzo i temeljito uklanja sloj krovine iz ostataka biljaka, mahovinu i korov iz travnjaka

 

 

Tehnički podaci

Snaga motora 1.100 W
Sustav valjaka 14 rotacijski noževi od BOR čelika
Radna širina 32 cm
Radna visina +5/0/-5/-10 mm
Podešavanje radne visine 4struko
Kapacitet spremnika za travu 50 l
Težina 9,9 kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Prozračivač travnjaka AVR 1100 BOSCH”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest