Pumpa spremnika za kišnicu 4000/2 Classic GARDENA (1740-20)

Pumpa spremnika za kišnicu 4000/2 Classic GARDENA (1740-20) korisna je za navodnjavanje pomoću npr. raspršivača, mlaznica, tuševa, uređaja Micro-Drip, za pretakanje i ispumpavanje, također prikladna za pražnjenje spremnika.

Za crpku su korišteni samo visokokvalitetni materijali koji jamče snažan i tihi rad.

Ugrađeni filtri i dodatna noga sprječavaju usisavanje prevelikih nečistoća i štite crpku od oštećenja.

Crpka je jednostavna i praktična za korištenje.

 

 

791,76kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Sa pumpom spremnika za kišnicu GARDENA 4000/2 slobodno možete upotrebljavati, primjerice kišnicu iz spremnika za navodnjavanje vrta. Također možete praktično napuniti kanticu za zalijevanje cvijeća ili, što je još praktičnije, spojiti mlaznice, prskalice ili sustave mikronavodnjavanja GARDENA na spojnu cijev.

Motor s kondenzatorom koji nije potrebno održavati učinkovito i tiho crpi vodu na željenom mjestu putem dvofaznog pogonskog rotora zahvaljujući visokom tlaku. Zahvaljujući sklopki s plovkom ne može se dogoditi da crpka radi na suho: crpka se automatski isključuje kada je razina vode preniska.

Teleskopska cijev može se beskonačno prilagođavati po visini, a količina vode koja protječe može se jednostavno i beskonačno regulirati. Za uštedu prostora i jednostavan prijenos, teleskopska cijev može se jednostavno priključiti na crpku i istovremeno koristiti kao ručka za nošenje. Priključni kabel omotan je oko držača na crpki – i sve je uredno.

 

 

Snažno i prikladno za upotrebu u razne svrhe

Uz tlak od 2 bara, crpka spremnika za kišnicu 4000/2 može crpiti do 4000 litara na sat zahvaljujući snažnom dvofaznom rotoru crpke te možete učinkovito navodnjavati vrt pomoću raspršivača, mlaznica, prskalica i sustava mikronavodnjavanja.

 

 

Zaštita od rada bez tekućine

Sklopka s plovkom štiti crpku od oštećenja tako da zaustavlja rad kad nema dovoljno vode i time sprječava rad crpke na suho.

 

 

Jednostavno za rukovanje

Teleskopsku cijev moguće je prilagoditi po visini za udobnost korisnika. S ventilom za regulaciju i prekid dovoda vode, količina vode koja protječe može se zaustaviti.

 

 

Siguran rad

Ugrađen filtar i dodatna noga sprječavaju da crpka usisa prevelike nečistoće. To jamči rad crpke bez problema.

 

 

Jednostavno rukovanje

Praktično: za jednostavan prenošenje, teleskopska se cijev se nakon rada može jednostavno priključiti na crpku i istovremeno upotrebljavati kao ručka za nošenje. Kabel se može omotati oko držača kabela za pohranu uz uštedu prostora.

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1740-20
Nominalna snaga   500 W
Najveća potisna količina   4000 l/h
Najveća potisna visina / tlak   20 m / 2,0 bar
Najveća dubina urona   7 m
Primjena  za navodnjavanje pomoću npr. raspršivača, mlaznica, tuševa, uređaja Micro-Drip, za pretakanje i ispumpavanje

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pumpa spremnika za kišnicu 4000/2 Classic GARDENA (1740-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest