Pumpa spremnika za kišnicu 4000/2 Comfort GARDENA automatic (1742-20)

Pumpa spremnika za kišnicu 4000/2 Comfort GARDENA automatic (1742-20) je vrlo prikladna.

Moguće korištenje raspršivača, pražnjenje spremnika ili navodnjavanje vrta iz spremnika.

Za pumpu su korišteni samo visokokvalitetni materijali koji jamče snažan i tihi rad.

Motor s kondenzatorom koji nije potrebno održavati učinkovito i tiho crpi vodu putem dvofaznog pogonskog rotora.

Pumpa je jednostavna i praktična za korištenje.

 

Napomena: proizvod izlazi iz asortimana!

1.053,45kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

S pumpom spremnika za kišnicu 4000/2 Comfort GARDENA automatic (1742-20) možete upotrijebiti kišnicu iz spremnika za navodnjavanje vrta. Također možete praktično napuniti kanticu za zalijevanje cvijeća ili, što je još praktičnije, spojiti mlaznice, prskalice ili sustave mikronavodnjavanja GARDENA na spojnu cijev. Moguće je korištenje raspršivača. Crpka je također prikladna za pražnjenje spremnika.

Praktično: za praktičan rad uz uštedu energije, crpka spremnika za kišnicu opremljena je automatskom funkcijom koja se automatski uključuje za dobavu vode i potom isključuje. Ugrađeni filtri i dodatna noga sprječavaju usisavanje prevelikih nečistoća i štite crpku od oštećenja. zahvaljujući ugrađenom sigurnosnom sustavu protiv rada ne može se dogoditi da crpka radi na suho: kada je razina vode preniska, crpka se automatski isključuje.

Teleskopska cijev može se beskonačno prilagođavati po visini, a količina vode koja protječe može se jednostavno i beskonačno regulirati. Za uštedu prostora i jednostavan prijenos, teleskopska cijev može se jednostavno priključiti na crpku i istovremeno koristiti kao ručka za nošenje. Kabel je omotan oko držača na crpki – i sve je uredno.

 

Štedi energiju i praktično je

Elektronički manometarski prekidač i senzor za otkrivanje protoka uključuju crpku za dovod vode i zatim je isključuju. Potpuno automatski. To je praktično, štedi crpku i energiju.

 

Snažno i prikladno za upotrebu u razne svrhe

Uz tlak od 2 bara, crpka spremnika za kišnicu 4000/2 može crpiti do 4000 litara na sat zahvaljujući snažnom dvofaznom rotoru crpke te možete učinkovito navodnjavati vrt pomoću raspršivača, mlaznica, prskalica i sustava mikronavodnjavanja.

 

Zaštita od rada bez tekućine

Sigurnosni sustav protiv rada na suho štiti crpku od oštećenja tako da zaustavlja rad kad nema dovoljno vode i time sprječava rad crpke na suho.

 

Jednostavno za rukovanje

Teleskopsku cijev moguće je prilagoditi po visini za udobnost korisnika. S ventilom za regulaciju i prekid dovoda vode, količina vode koja protječe može se zaustaviti.

 

Siguran rad

Ugrađen filtar i dodatna noga sprječavaju da crpka usisa prevelike nečistoće. To jamči rad crpke bez problema.

 

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1742-20
Nominalna snaga    500 W
Najveća potisna količina    4000 l/h
Najveća potisna visina / tlak    20 m / 2,0 bar
Najveća dubina urona    7 m
Primjena  za navodnjavanje pomoću npr. raspršivača, mlaznica, tuševa, uređaja Micro-Drip, za pretakanje i ispumpavanje

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest