-600,00kn

Robotska kosilica Automower 105 Husqvarna

Husqvarna logo

Uštedite vrijeme a brigu o travnjaku prepustite profesionalcu – robotskoj kosilici Husqvarna Automower 105.

Pouzdanost, odlični rezultati košnje, niska razina buke, jedinstven rezni sistem.

6.950,00kn 6.350,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Robotska kosilica Automower 105 Husqvarna je kompaktna s 3 kotača za učinkovitu košnju travnjaka.

Primjerena je za površine do 600 m² i može savladati nagibe do 25%. Ovaj model je razvijen kako bi se mogao nositi sa još kompleksnijim i neravnijim terenima.

Efikasna raspodjela energije znači malu potrošnju čime se robotskoj kosilici omogućuje da radi uz minimalne troškove u usporedbi s tradicionalnim kosilicama. Kada Automower® robotska kosilica zahtjeva punjenje, sama pronalazi put natrag do stanice za punjenje.

Na robotsku košnju se uvijek možete osloniti. Husqvarna je u svojem 20 godišnjem razvoju koncepta robotskih kosilica dosegla najviši stupanj pouzdanosti, kvalitete i rezultata košnje pri minimalnom asistiranju.

Jednostavna je za upotrebu i sadrži mnogo opcija za osobnu prilagodbu.  Opremljena je poboljšanim alarmom protiv krađe te osvjetljenom tipkovnicom i displayem. Poklopac polarno bijele boje dostupan je kao opcija.

 

Kompaktna i lagana

Mala kompaktna težina i veličina pružaju bolju upravljivost na manjim travnjacima i olakšavaju košnju na raznovrsnim terenima. Također omogućuje Jednostavno skladištenje.

 

 

Kretanje kosilice 

Žica za navođenje pomaže kosilici da nađe put natrag do stanice za punjenje, što smanjuje vrijeme traženja pogotovo u vrtovima kompliciranog oblika.

Ujednačeni rezultati košnje zahvaljujući mogućnosti pokretanja košnje na dvije različite lokacije koje su povezane patentiranom žicom za navođenje, ali izvan dohvata stanice za punjenje. Automower je potrebno fizički odnijeti na drugu lokaciju i vratiti na stanicu za punjenje.

 

 

Lagano podešavanje visine i odlični rezultati

Visina košnje se lagano može podešavati okretanjem jednog velikog gumba. Zahvaljujući nasumičnom uzorku košnje Husqvarna Automower® kosilice trava je uvijek perfektno pokošena i izgleda kao tepih. Noževi oštri kao britva režu travu sa svih strana pomažući joj tako da ojača. Rast mahovine se time efikasno zaustavlja.

 

 

Nema ispušnih plinova ni neugodne buke

Budući da je napajan strujom, Automower® ne proizvodi štetne emisije plinova. Zahvaljujući jedinstvenom načinu košnje, Husqvarna Automower® radi iznimno diskretno i tiho kada god vi to poželite.

 

 

Zaštita od krađe alarmom i PIN kodom i timer

Višestruka zaštita od krađe za visoku razinu sigurnosti. Ako se kosilica digne, proizvest će alarm visokog zvuka i moći će se isključiti tek utipkavanjem jedinstvenog PIN koda kosilice.Vi odlučujete kada će vaš Automower kositi travnjak. Od 0-24, svaki dan ili u određene dane i termine.

 

 

Senzor podizanja i prevrtanja

Ako se Automower® digne, košnja se automatski zaustavlja. Oštrice rotiraju na sigurnoj udaljenosti od vanjskoga ruba kosilice. Ako Automower® naiđe na prepreku, stat će i pronaći novi smjer kako bi izbjegao nastanak oštećenja.

 

 

Jedinstven rezni sistem

Husqvarna Automower® reže malo ali često što rezultira lijepom i zdravom tratinom. Opremljena je nožićima oštrima kao britvice, koji se sastoje od karbonskog čelika i postavljeni su na robusni sistem diskova. Taj sistem omogućuje učinkovito djelovanje i iznimno nisku potrošnju energije.

 

 

Otporan na vremenske uvjete

Automower® može biti na terenu u svako doba dana i dizajniran je da pravilno bez potrebe za stalnim nadzorom bez obzira na vremenske uvjete.. Automower® je građen i da izdrži teške klimatske uvjete bez ikakvih problema.

 

 

 

Tehnički podaci

 

Proizvođač Husqvarna
Jamstvo 2 godine
Maksimalna radna površina  600m²
Sistem za punjenje  automatski
Sistem košnje  3 pivotirajuće rezne oštrice
Dodatni noževi  9
Maksimalni nagib na radnoj površini 25%
Jačina zvuka  61 dB(A)
Težina
 6,5 kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Robotska kosilica Automower 105 Husqvarna”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest