-1.516,19kn

Robotska kosilica SILENO city 250 GARDENA (15001-33)

SILENO city 250 prikladan je za male travnjake do 250 m².

Maksimalni nagib na radnoj površini do 25%, bez problema prolazi čak i tijesnim koridorima i uskim prolazima.

7.580,99kn 6.064,80kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Skrb za travnjake može biti tako jednostavna i bez napora, čak i u malim gradskim vrtovima! Zahvaljujući sustavu SensorCut robotska kosilica kosi precizno i pouzdano i pruža čisti profil rezanja. Možete uživati u slobodnom vremenu i savršeno održavanom travnjaku.

SILENO city 250 prikladan je za male travnjake do 250 m². Maksimalni nagib na radnoj površini do 25%, bez problema prolazi čak i tijesnim koridorima i uskim prolazima. Okretljivi stražnji kotači omogućuju veću pokretljivost i upravljanje robotske kosilice – savršeno za male i uske vrtove.

Novi SILENO City 250 spreman je za uporabu na travnjaku u svim vremenskim uvjetima te je time izuzetno tih. Kada završi, automatski se vraća u stanicu za punjenje. Tijekom instalacije, programski pomočnik vas vodi kroz izbornik i samostalno izračunava plan košnje. Vrijeme košnje se može također slobodno programirati. Robotska kosilica stoga radi samo kada vi to želite.

 

 

Savršeno održavan travnjak

Precizne oštrice pružaju čisti profil rezanja. Zahvaljujući SensorCut Systemu, GARDENA SILENO city ne ostavlja tragove na travnjaku. Podešavanje visine rezanja na jednostavan način i bez uporabe alata.

Uživanje bez napora

Podignite noge i uživajte u vašem vrtu! Vaša robotska kosilica će za vas obaviti sve poslove košnje. Pokošena trava ostaje na travnjaku kao prirodno gnojivo što potiče bolju rast i štedi dragocjeno vrijeme u kojem se možete posvetiti drugim stvarima.

Jednostavna instalacija

Programski pomoćnik vas vodi kroz intuitivno strukturiran izbornik i nakon unosa stavke veličine travnjaka i željenog trajanja košnje, samostalno izračunava plan košnje prema kojem SILENO city djeluje. Složeni izračuni i programiranje nisu potrebni. Plan košnje može se izmijeniti ili prilagoditi prema potrebi.

Savršeno za male travnjake

GARDENA SILENO city 250 kosi travnate površine do 250 m² potpuno samostalno, pouzdano, ravnomjerno i bez ostavljanja tragova. Bez problema prolazi čak i tijesnim koridorima i uskim prolazima. Stanica za punjenje može se fleksibilno prilagoditi gotovo bez ograničenja.

Jednostavno čišćenje zajamčeno

GARDENA SILENO city napravljen je na način da jednostavnim prskanjem vrtnim crijevom temeljito oslobađamo kućište, noževe i kotače od nečistoće, prašine i preostale trave.

Najviša razina sigurnosti

Granična žica fleksibilno i pouzdano određuje radnu površinu – osiguravajući da robotska kosilica kosi samo površinu navedenu za košnju. Visoko osjetljiv senzor udaraca osigurava da robotskoj kosilici ne smetaju vrtne prepreke. Kad se alat podigne, noževi se odmah zaustavljaju, što sprječava ozljede.

Zaštita od krađe

PIN kod osigurava zaštitu od krađe.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla  15001-33
Vrsta baterije   Li-Ion
Vrijeme košnje s jednim punjenjem    65min
Vrijeme punjenja    ca. 60min
Preporučena površina travnjaka   250 m² ±20%
Najveća moguća kosina    do 25%
Težina   7,3 kg
Dimenzije (d x š x v)   55 x 38 x 23 cm
Sustav rezanja   Disk s tri noža
Sustav punjenja   Automatski

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Robotska kosilica SILENO city 250 GARDENA (15001-33)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest