-2.463,82kn

Robotska kosilica SILENO life 1000 GARDENA (15102-33)

SILENO life 1000 GARDENA prikladna je za travnate površine do 1000 m².

Maksimalni nagib na radnoj površini do 30%, bez problema prolazi čak i tijesnim koridorima i uskim prolazima.

12.319,12kn 9.855,30kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Briga za travnjak može biti tako jednostavna bez imalo truda! Zahvaljujući SensorCut System, GARDENA SILENO life ne ostavlja tragove po travnjaku, nego osigurava uravnoteženi uzorak košnje i savršeno održavan tepih travnjaka.

Prikladna je za male površine travnjaka do 1000 četvornih metara. Kompaktna i okretna robotska kosilica savladava nagibe do 30 posto kao i uske hodnike i prolaze bez problema. SILENO life 1000 je spremna za rad na travnjaku u bilo kojem vremenu i radi tako tiho da je se jedva može čuti. Kad završi, automatski se vraća u stanicu za punjenje.

Tijekom instalacije, pomoćnik za programiranje vodi vas kroz izbornik i samostalno izračunava plan košnje. Vremena košnje se također mogu slobodno programirati. Stoga robotska kosilica radi samo kada je trebate.

 

Savršeno uređen travnjak

Precizne oštrice pravilno kose travu. I zahvaljujući SensorCut System, GARDENA SILENO life ne ostavlja tragove po travnjaku. Podešavanje visine košnje može se izvršiti jednostavno i bez uporabe alata.

 

Užitak bez napora

Dignite noge i uživajte u svom vrtu! Vaša Robotska kosilica bavit će se košnjom travnjaka. Fini ostaci odrezane trave ostaju na travnjaku kao prirodno gnojivo. Time se potiče dobar rast i štedi dragocjeno vrijeme u kojem se možete posvetiti drugim stvarima.

 

Jednostavna instalacija

Pomoćnik za programiranje vodi vas kroz intuitivan izbornik te, nakon unosa veličine travnjaka i željenih vremena košnje, samostalno izračunava plan košnje prema kojemu smart SILENO life zatim radi. Nisu potrebni složeni izračuni i programiranje. Plan košnje može se pojedinačno mijenjati ili prilagođavati prema potrebi.

 

Idealna za srednje i složene površine travnjaka

GARDENA smart SILENO life kosi površine travnjaka veličine do 1000 četvornih metara potpuno automatski, pouzdano, bez tragova i ravnomjerno. Bez problema upravlja uskim koridorima i prolazima. Stanica za punjenje također se može fleksibilno postaviti gotovo bez ograničenja.

 

Zajamčeno jednostavno čišćenje

GARDENA smart SILENO life je izrađena tako da jednostavno prskanje vrtnim crijevom temeljito oslobađa kućište, oštrice i kotače od prljavštine, prašine i preostale trave.

 

Maksimalna sigurnost

Granična žica određuje površinu košnje fleksibilno, ali i pouzdano – osiguravajući da Robotska kosilica kosi samo određenu površinu. Vrlo osjetljiv senzor za udarce osigurava da Robotsku kosilicu ne ometaju vrtne prepreke. Kad se alat podigne, oštrice se odmah zaustavljaju, čime se sprečavaju ozljede.

 

Zaštićena od krađe

PIN kod osigurava sigurnost zaštite od krađe.

 

 

 

Tehničke značajke

 Broj artikla  15102-33
Vrsta baterije   Li-Ion
Potrošnja energije pri maksimalnoj snazi   6 kWh
Vrijeme košnje s jednim punjenjem   65min
Vrijeme punjenja   ca. 60min
Preporučena površina travnjaka   1000 m² ±20%
Najveća moguća kosina   do 30%
Težina   7,3 kg
Dimenzije (d x š x v)   57 x 40 x 24 cm
Sustav rezanja   Disk s tri noža
Sustav punjenja   Automatski

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Robotska kosilica SILENO life 1000 GARDENA (15102-33)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest