-3.084,98kn

Robotska kosilica smart SILENO life 1250 GARDENA (19115-32)

Smart SILENO life 1000 precizno kosi u svim vremenskim uvjetima i izuzetno je tiha, sama se vraća u stanicu za punjenje i jednostavno se čisti.

Dodatna pogodnost!

Kupnjom Gardena robotske kosilice ostvarujete i dodatni povrat novca u roku od 14 dana od prijave kupovine preko obrasca na linku od 100 eura. Povrat novca nije moguć kupnjom preko R1 računa.

12.339,93kn s PDV-om

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Robotska kosilica smart za vrtove do 1250 m2

Otkrijte inovaciju u vrtu i udobnost košnje robotskom kosilicom: GARDENA smart SILENO life 1250 m2 Set! GARDENA smart system osigurava, da je vaša kosilica u potpunosti povezana, a smart EasyApp Control daje vam slobodu upravljanja vrtom bilo gdje se nalazili. Učinkoviti vrtni pomoćnik izuzetno je tih i s ponosom pruža najbolje u svojoj klasi – razinu buke od samo 57 db (A). U miru se možete opustiti i uživati u svom vrtu dok robotska kosilica radi za vas. Sofisticirani CorridorCut vodi robotsku kosilicu tijekom košnje u uskim područjima i kutovima širine samo 60 centimetara. CorridorCut usmjerava robotsku kosilicu iz slijepih ulica. Vaš robo-vrtlar za vas kosi čak i komplicirane dijelove vrta i sprečava neurezana područja. Aplikacija GARDENA smart s asistentom pripremi optimalan raspored košnje koji će vam pomoći u održavanju pravilne njege vrta. Robotska kosilica s funkcijom SensorControl, slijedeći raspored košnje, izračunava koliko često treba urediti vaš travnjak, ovisno o rastu trave. Košnja se obavlja pažljivo i optimalna učestalost odabire se prema rastu trave – učinkovit mali vrtlar započet će s radom tek kad je to zaista potrebno. Inovativna funkcija tačkovnog rezanja, spiralna košnja, omogućuje smart SILENO life, košenje na teško dostupnim područjima. Smart SILENO life automatski se vraća kući na stanicu za punjenje nakon košnje. Izdržljiva robotska kosilica dizajnirana je za sva godišnja doba i pravi je junak za vrijeme i off-road. Robotska kosilica otkriva mraz, zaustavlja program košnje i čeka da se trava otopi. Može podnijeti čak i nagibe do 35%. smart SILENO life ima mnogo korisnih značajki koje se mogu pronaći u aplikaciji GARDENA smart. EasyConfig vodi vas kroz instalaciju, a Auto-Schedule osigurava da možete vjerovati smart SILENO life kada i kako kositi travnjak. U suradnji s smart Home i Alexa, možete također glasovno upravljati kosilicom smart SILENO life.

 

Savršena veza

smart SILENO city u potpunosti je povezana sa sustavom GARDENA smart. Opskrbite vaš vrt bilo gdje se nalazili.

Najtiša kosilica

Opustite se u svom vrtu dok SILENO city mirno kreće na posao. Najtiša kosilica u svojoj klasi s niskom razinom buke (57db A). Uopće vam neće smetati.

Izuzetno precizno

Kosilica je izuzetan navigator koji pouzdanom preciznošću kosi uska područja i složena područja.

Bilo koji teren i vrijeme

smart SILENO city je sezonski vrtni pomagač i kosi u svim vremenskim uvjetima, po kiši i vrućini. Kosilica kosi sve oblike travnjaka od jednostavnih do složenih, uključujući nagibe do 35 posto.

Otkrijte aplikaciju GARDENA smart

Uživajte u svim blagodatima sustava GARDENA smart. Instaliranje i korištenje vaše robotske kosilice smart SILENO city jednostavno je s vođenom instalacijom, planiranim aktivnostima i pametnim domom. Sve možete kontrolirati pritiskom na gumb u aplikaciji GARDENA smart.

Idealan za male i kompleksne travnjake

Robotska kosilica GARDENA smart SILENO city kosi velike travnjake potpuno automatski, pouzdano i ravnomjerno. Bez problema prolazi uskim stazama i prolazima. Stanicu za punjenje također je moguće postaviti fleksibilno bez ikakvih ograničenja.

Veoma pametan

Pametni senzor smrzavanja otkriva temperature blizu točke smrzavanja i zaustavlja vaš plan košnje kako bi zaštitio vaš travnjak. Uvid u aktivnosti imate i u GARDENA smart aplikaciji.

Siguran

Granična žica pouzdano i fleksibilno određuje područje košenja – osiguravajući da robotska kosilica kosi samo određena područja. Visoko osjetljivi senzori za sudaranje osiguravaju da robotsku kosilicu ne zaustavljaju vrtne prepreke. Kada se kosilica podigne, drugi set senzora omogućava da se noževi odmah zaustave i na taj način sprječavaju ozljede.

Jednostavno čišćenje

Robotska kosilica GARDENA smart SILENO city napravljena je tako da se jednostavnim pranjem pomoću vrtnog crijeva – kućište, oštrice i kotači – temeljito oslobađaju od prljavštine, prašine i zaostale trave.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla  19115-32
Vrsta baterije   Li-Ion
Vrijeme košnje s jednim punjenjem   65min
Vrijeme punjenja   cca.60 min
Preporučena površina travnjaka   1250 m² ±20%
Najveća moguća kosina   do 35%
Težina   8,3 kg
Dimenzije (d x š x v)   57 x 40 x 24 cm
Sustav rezanja   Disk s tri noža
Sustav punjenja   Automatski
Granična žica   200 m
Klinovi   300 kom.

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Robotska kosilica smart SILENO life 1250 GARDENA (19115-32)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..