Rukavice za njegu grmlja GARDENA

Dlanovi i stražnji dio prstiju zaštićeni su robusnom tkaninom, što je osobito važno kada je potrebno nositi trnje i oštre grane.

Nema više znojenja ruku: rukavice sz izrađene od odabranih prozračnih materijala!

163,90kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Ove rukavice pružaju zaštitu i izgledaju sjajno. Tijekom rada s granjem i trnovitim biljkama štite od ozljeda. GARDENA rukavice za njegu grmlja imaju posebnu značajku: ojačane, robusne na vrhovima prstiju jamče dugotrajnost rukavica i dvostruko štite vaše prste.

Dlanovi i stražnji dio prstiju zaštićeni su robusnom tkaninom, što je osobito važno kada je potrebno nositi trnje i oštre grane.

Nema više znojenja ruku: odabrani su prozračni materijali! Budući da rukavice za njegu grmlja imaju duge manžete, također su vam zaštićene i podlaktice.

Posebna i kvalitetna obrada na vrhovima prstiju omogućuje precizan rad pri skrbi za biljke i trnovitih biljki. Ove rukavice u isto vrijeme pružaju precizan rad i sigurnost.

 

Neotrovni materijali

GARDENA kvaliteta znači netoksičnost. Svi materijali jamče ugodnu udobnost nošenja i dug život.

 

Optimalna udobnost nošenja

Izvrsno izrađeni vrhovi prstiju pružaju savršeno prilagođavanje i omogućuju preciznost tijekom podrezivanja i zahvaćanja. Poseban izbor materijala na stražnjem dijelu rukavica jamči prozračnost i sprječava znojenje ruku.

 

Visoka razina sigurnosti

Odabrani, zaštitni i robusni materijali na dlanovima i na stražnjem dijelu rukavica štite od ozljeda pri radu s grmljem i trnovitim biljkama.

 

Dodatna zaštita

Duga manžeta pruža čvrstu zaštitu zapešća kao i podlaktice.

 

Robusne i zaštitne

Optimalna zaštita, najbolja sigurnost: ojačani i robusni vrhovi prstiju pružaju optimalnu zaštitu tijekom rada.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   216-20 | 218-20
Veličina   7/S | 9/L
Područje primjene   za radove s granjem

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rukavice za njegu grmlja GARDENA”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest