fbpx

Rukavice za vrt i obrađivanje tla GARDENA

GARDENA rukavice za vrt i obrađivanje tla pružaju posebnu zaštitu pri težim dugotrajnim radovima te su djelomično vodootporne.

Pružaju savršeno pristajanje, udobnost nošenja i prozračnost. Bez znojenja ruku!

55,69kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,,

Opis

GARDENA rukavice za vrt i obrađivanje tla pružaju posebnu zaštitu pri težim dugotrajnim radovima, čak i kad je vlažno. Vodootporan unutarnji dio i jagodice prstiju, s premazom od lateksa za bolje hvatanje tijekom rada.

U isto vreme lateks osigurava da vaše ruke ostanu suhe i čiste. Čak i tijekom sadnje u vlažnom tlu. Pojačanje na vrhovima prstiju jamči dugotrajnost rukavica i dvostruko štiti vaše prste, a unatoč tome omogućuje precizan rad s biljkama i tlom.

Osjetljiv izbor tkanine i elastičnih pletenih materijala pružaju savršeno pristajanje, udobnost nošenja i prozračnost. Što znači: bez znojenja ruku!

 

Neotrovni materijali

GARDENA kvaliteta znači netoksičnost. Svi materijali jamče ugodnu udobnost nošenja i dug život.

 

Optimalna udobnost nošenja

Gdje god postoji rad i znoj, postoji istovremeno i velika potražnja po udobnosti nošenja. GARDENA jamči trajan, prozračan kvalitet materijala i izvrsno izrađene vrhove prstiju za savršeno pristajanje.

 

Sigurnost

Odabrani, izdržljivi materijal i ojačani vrhovi prstiju nude savršen osjećaj i optimalnu zaštitu tijekom sadnje ili obavljanja drugih radova u vrtu.

 

Moderan, atraktivan dizajn

Rukavice za sadnju i održavanje nisu samo visokofunkcionalne nego i atraktivnog dizajna i savršeno pristaju. Strukture, oblika i boje savršeno su usklađene.

 

Uvjerljiva funkcionalnost

Zahvaljujući robusnoj pamučnoj tkanini s premazom od lateksa s neklizujućim svojstvima omogućuje suhe i čiste ruke tijekom sadnje u vlažnom tlu i pruža optimalno držanje pri radu s vrtnim alatima.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   205-20 | 206-20 | 207-20 | 208-20
Veličina   7/S | 8/M | 9/L | 10/XL
Područje primjene   rukavice za vrt i obrađivanje tla

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rukavice za vrt i obrađivanje tla GARDENA”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest