fbpx

SelectControl računalo za navodnjavanje GARDENA (1885-29)

SelectControl GARDENA nudi korisne prijedloge navodnjavanja za pet tipičnih vrtnih površina kao što su travnjaci, korisne biljke, živice, biljke u lončanicama i cvjetnjaci.

Olakšava navodnjavanje u vrtu, primjerice kada koristite prskalice, sustav za navodnjavanje kapanjem, kao što su GARDENA Micro-Drip-System ili GARDENA Sprinklersystem.

Kontrolira navodnjavanje pouzdano u skladu s prijedlozima za programiranje, što ipak lako možete promijeniti ako vaši zahtjevi ili iskustvo odstupaju od bilo kakvih sugestija.

Proizvod je izašao iz asortimana. Dostupno do isteka zalihe.

439,72kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

SelectControl GARDENA (1885-29) nudi korisne prijedloge navodnjavanja za pet tipičnih vrtnih površina kao što su travnjaci, korisne biljke, živice, biljke u lončanicama i cvjetnjaci. Računalo za navodnjavanje olakšava vam navodnjavanje u vrtu, primjerice kada koristite prskalice, sustav za navodnjavanje kapanjem, kao što su GARDENA Micro-Drip-System ili GARDENA Sprinklersystem.

 

Praktični prijedlozi za programiranje

Predinstalirani programi za navodnjavanje pomažu vam u navodnjavanju vašeg vrta. Ti se prijedlozi mogu individualno mijenjati prema vlastitim zahtjevima i iskustvima.

 

Automatsko navodnjavanje koje štedi vrijeme

Uz GARDENA SelectControl računalo za navodnjavanje vaš će vrt biti pouzdano i praktično navodnjavan – čak i kada niste kod kuće. Imat ćete više slobodnog vremena i bujni, zeleni vrt i lijepe, zdrave biljke. Automatskim navodnjavanjem u ranim jutarnjim satima ili navečer, manje vode isparava. To štedi novac i omogućuje ciljano, optimalno navodnjavanje.

 

Ušteda vode

Priključivanjem senzora vlage GARDENA za kišu ili tlo, automatsko navodnjavanje prekida se ovisno o vlazi u tlu i prirodnoj kiši. To omogućuje navodnjavanje koje štedi vodu.

 

Siguran rad

Ako je baterija slaba, to je naznačeno. Vi ćete znati na vrijeme kada se baterija treba mijenjati. To osigurava siguran i pouzdan rad.

 

Jednostavan unos podataka

Unos podataka može se obaviti brzo i pouzdano pomoću okretnog gumba i pomoću tipki. Odgovarajući pridruženi podaci prikazani su na jasnom LCD zaslonu.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla    1885 – 29
Trajanje navodnjavanja     1 min – 2 h 59 min
Opskrba energijom    1 x 9 V alkalna baterija (nije priložena)
Radni tlak    0,5 – 12 bar

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SelectControl računalo za navodnjavanje GARDENA (1885-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest