fbpx

Set kolica za crijevo Classic 60HG GARDENA (8004-20)

Set kolica za crijevo Classic 60HG su praktična te olakšavaju zalijevanje crijevima visokom razinom stabilnosti.

Ima posebno oblikovanu nožicu za visoku razinu stabilnosti.

To jamči da se kolica za crijevo prilikom povlačenja crijeva ne mogu lako prevrnuti.

Kolica su stoga također prikladna za srednje do vrlo velike vrtove.

Kompletno montirana s 20m dugim crijevom Classic promjera 13mm (1/2”), dijelovima Original GARDENA System i mlaznicom.

Proizvod je izašao iz asortimana. Dostupno do isteka zalihe.

770,71kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Sa setom kolica za crijevo Classic 60HG GARDENA  zalijevanje je zaista zabavno. Kolica za crijevo 30% su stabilnija od prethodnih modela. U kolica za crijevo Classic 60HG GARDENA stane maksimalno 60 metara crijeva od 13 mm (1/2″), 50 metara crijeva od 15 mm (5/8″) ili 35 metara crijeva od 19 mm (3/4″).

Posebnost ovih kolica ručka je pojedinačno prilagodljive visine izrađena na inovativan način. To omogućava ugodno povlačenje na visini koja vam odgovara. Također možete preklopiti ručku za uštedu prostora prilikom pohrane. Ručku za namotavanje također je moguće preklopiti radi uštede još više prostora.

Okretna osovina sprječava okretanje crijeva prilikom namotavanja ili odmotavanja. Ugrađena funkcija protiv kapanja sprječava kapanje vode nakon korištenja ili tijekom transporta. Zahvaljujući kutnom priključku crijeva u kolutu, crijevo se ne uvrće i zajamčen je pun protok vode. Profilirani kotači omogućuju jednostavno guranje bez ikakvih problema. Ako trebate snažniji protok, nema problema: Kolica za crijevo GARDENA Classic 60 HG mogu se priključiti na sustav GARDENA “Profi” pomoću priključka za slavinu profesionalnog sustava s maksimalnim protokom “Profi” (br. pr. 2801). Za zabavnije zalijevanje.

 

Spremno za korištenje

Budući da su kolica za crijevo potpuno opremljena crijevom i priključcima, može se odmah upotrijebiti. Jednostavno priključite crijevo na slavinu – i počnite zalijevati!

 

Praktično namatanje kabela

Vodilica crijeva iznad koluta za crijevo posebno je praktična. Jednostavno okrenite ručku za namatanje kako biste crijevo u ravnomjernim slojevima namotali na kolut, a pritom ga ne morate navoditi rukom. Za čiste ruke i više praktičnosti.

 

Visoka razina stabilnosti

Posebno oblikovano postolje daje kolicima za crijevo visoku razinu stabilnosti. To olakšava zalijevanje jer kolica za crijevo ostaju nepomična, npr. kad povlačite crijevo.

 

Praktično povlačenje

Kolica za crijevo jednostavno se povlače. Ručka se može namještati sukladno visini korisnika. Profilirani kotači za dobru pokretljivost pružaju veću udobnost.

 

 

Bez uvrtanja crijeva

Zahvaljujući nakošenom priključku crijeva u kolutu za crijevo, crijevo se ne uvrće i voda slobodno teče.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   8004-20
Kotači   Veliki, lako pokretljivi kotači Profi
Dimenzije (d x š x v)   38 x 46 x 88-97 cm
Kapacitet koluta za crijevo (d x š x v)  13mm (1/2”) – 60m | 15mm (5/8”) – 50m | 19mm (3/4”) -35m
Sadržaj  montirana s 20m crijevom Classic (13mm), dijelovima Original GARDENA System i mlaznicom

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Set kolica za crijevo Classic 60HG GARDENA (8004-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest