fbpx

Set za pranje podova GARDENA (5586-20)

Set za pranje podova GARDENA (5586-20) posebno je prikladan za temeljito čišćenje robusnih podnih površina.

Posebna ravna mlaznica za prskanje i rub za struganje omogućuju učinkovito uklanjanje čak i tvrdokorne prljavštine.

Set sadrži četku za ribanje Comfort, dršku s protokom vode  i univerzalno sredstvo za čišćenje – po povoljnoj cijeni.

393,33kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Ovaj set za pranje podova GARDENA može se odmah upotrijebiti. Ovaj atraktivni komplet sadrži četku za ribanje Comfort GARDENA  (br. pr. 5568-20), dršku s protokom vode GARDENA 150 (br. pr. 5550-20) i univerzalno sredstvo za čišćenje GARDENA (br. pr. 1684-20) – po povoljnoj cijeni.

Set za pranje podova posebno je prikladan za temeljito čišćenje robusnih podnih površina, kao što su terase, staze, garažni prilazi itd. Ručna četka za ribanje GARDENA Comfort priključena na vodu, s čekinjama različite duljine, omogućuje dubinsko čišćenje, osobito neravnih podnih površina, procijepa i udubina. Pomoću ručke za tekuću vodu Original GARDENA, koju je jednostavno spojiti s dodacima putem priključka sustava Original GARDENA System, i univerzalnog sredstva za čišćenje GARDENA možete jednostavno i temeljito očistiti kamene površine i pločice.

 

Komplet – po povoljnoj cijeni

Komplet za pranje podova sadrži sve što trebate za pažljivo i učinkovito pranje robusnih podnih površina. U kompletu se nalaze četka za ribanje GARDENA Comfort, odgovarajuća ručka za tekuću vodu i sredstvo za pranje stakla. Možete odmah prionuti na posao i uštedjeti novac.

 

S visokim i niskim čekinjama

Intenzivno i učinkovito pranje pomoću čekinja različite duljine. One mogu doseći sva mjesta, posebno na neravnim podnim površinama, procijepima i udubinama.

 

S ravnom mlaznicom za prskanje i rubom za struganje

S ravnom mlaznicom za prskanje i rubom za struganje možete se učinkovito boriti protiv prljavštine. Pomoću ove dodatne funkcije četka za ribanje uklanja tvrdokornu prljavštinu.

 

 

Beskonačne mogućnosti prilagođavanja vode ili isključenja zaključavanja

Zahvaljujući kontroli protoka na ručki za tekuću vodu moguće je beskonačno namještati količinu vode i po potrebi dodati sredstvo za pranje stakla.

 

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   5586-20
Primjena   Učinkovito i temeljito čišćenje robusnih površina
Sadržaj   1 x 5568 Četka za pranje, 1x 5550 Drška s protokom vode 90, 1x 1680 Šampon

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Set za pranje podova GARDENA (5586-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest