Škare za grane Comfort 500 BL GARDENA (8770-20)

Škare za grane Comfort 500 BL GARDENA (8770-20) vrlo su lagane, jednostavne za upotrebu, snažne i idealne za rezanje svježeg drva.

Zahvaljujući novom, patentiranom zupčanom prijenosu snage škare imaju veću snagu rezanja za 38%.

Proizvod je izašao iz asortimana.

275,28kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Škare za grane Comfort 500 BL GARDENA (8770-20) vrlo su lagane, jednostavne za upotrebu, snažne i idealne za rezanje svježeg drva. Zahvaljujući novom, patentiranom zupčanom prijenosu snage škare imaju veću snagu rezanja za 38%. Precizno izbrušene oštrice premazane slojem koji se ne lijepi s optimiziranom geometrijom rezanja za jednostavno i čisto rezanje.

Iznimno lagane, ergonomski oblikovane plastične ručke, pojačane staklenim vlaknima, omogućuju udoban rad bez umaranja. Dvostruki graničnici štite vaša zapešća. Ukupne duljine 500 mm i težine od 620 g, moguće je rezati grane maksimalnog promjera do 35 mm.

25-godišnje jamstvo osigurava najvišu kvalitetu.

 

Iznimno lagane, a istovremeno snažne

Zahvaljujući patentiranom zupčanom prijenosu snage škare za grane imaju posebno veliku snagu rezanja, dok su zbog plastičnih ručki posebno lagane.

 

Čisto rezanje

Zahvaljujući optimalnoj geometriji rezanja i oštricama premazanim slojem koji se ne lijepi škare za grane Comfort 500 BL jednostavno prolaze kroz drvo.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8770-20
Maks. ∅ grane   35 mm
Ukupna duljina   50 cm
Ukupna težina   620 g
Povećanje snage   38%
Tehnika povećanja snage   patentirani zupčani pogon za 38% veću snagu reza
Pravilo rezanja   mimoilazna (bypass)
Područje primjene  idealne za svježe drvo

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Škare za grane Comfort 500 BL GARDENA (8770-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest