Škare za živicu Classic 510 FSC GARDENA (397-20)

Škare za živicu GARDENA Classic 510 FSC zahvaljujući svojim kratkim, čvrstim ravno izbrušenim oštricama posebno su prikladne za precizno oblikovanje.

Zahvaljujući ergonomski oblikovanim drvenim ručkama škare za živicu GARDENA Classic 510 FSC udobne su za korištenje.

GARDENA Classic 510 FSC izdržljive su i imaju dug vijek trajanja. Oštrice načinjene od galvaniziranog čelika duljine 20 cm sadrže ugrađeni sjekač grana.

226,27kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Zahvaljujući kratkim, čvrstim ravno izbrušenim oštricama škare za živicu Classic 510 FSC GARDENA (397-20) posebno su prikladne za precizno oblikovanje. Zahvaljujući ergonomski oblikovanim drvenim ručkama škare za živicu udobne su za korištenje.

Izdržljive su i imaju dug vijek trajanja. Oštrice načinjene od galvaniziranog čelika duljine 20 cm sadrže ugrađeni sjekač grana. Škare za živicu Classic ukupne su duljine 51 cm.

Škare za živicu GARDENA Classic 510 FSC ukupne su duljine 51 cm i dolaze s 25-godišnjim jamstvom što Vam garantira najvišu kvalitetu.

 

Drvo iz održive proizvodnje

 

Drvo od kojeg su izrađene ručke ima FSC certifikat, što znači da GARDENA upotrebljava samo drvo iz šuma gdje se primjenjuju visoki ekološki i društveni standardi proizvodnje.

 

Precizno oblikovano

 

Kratke, čvrste, ravno izbrušene oštrice omogućuju precizno oblikovanje.

 

Ergonomski prilagođeno za učinkovit rad

 

Zahvaljujući ergonomski oblikovanim drvenim ručkama škare za živicu posebno ugodno leže u ruci. Pomoću ugrađenog sjekača grana, mogu se rezati pojedinačne deblje grane.

 

Trajno i robusno

Škare za živicu posebno su robusne i imaju dug vijek trajanja.

 

Tehničke značajke:

 

Duljina 51 cm
Dužina noža 200 mm
Oštrica Bright galvanised, Straight-ground

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Škare za živicu Classic 510 FSC GARDENA (397-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest