fbpx

Transportna kolica s platformom

Verdelook logo

Transportna kolica s platformom omogućuju jednostavan i brz prijevoz raznog tereta, a idealna su za transport tereta maksimalne težine do 150 kg.

Višenamjenska ručna kolica za transport na četiri kotača sklopljiva su i ne zauzimaju puno prostora te lagano se spremaju.

289,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Transportna kolica s platformom na četiri kotača, sklopiva su i vrlo praktična. Lagano se pospreme i ne zauzimaju puno mjesta kod skladištenja ili transporta.

Idealna su za transport tereta kod maksimalne težine do 150 kg. Radi dodatne sigurnosti, platforma transportnih kolica je prekrivena neklizajućom gumom kako teret nebi skliznuo kod prijevoza i laganog nagiba.

Prednja cjevasta drška ima branik također radi lakšeg i sigurnijeg transporta.

Teretna kolica za robu najviše se koriste kao skladištna kolica i u gradnji, a jednostavno rečeno, mogu prenijeti puno toga.

Dimenzija platforme: 74×48 cm, dok visina drške na kolicima dolazi do 83cm.

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:   80/2
Boja:   plava/bijela
Maks. težina tereta:   150 kg
 Namjena :   kolica za prijevoz tereta

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Transportna kolica s platformom”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest