fbpx

Trimer 115iL Husqvarna

Husqvarna logo

115iL Husqvarna je lagan, udoban i jednostavan baterijski trimer idealan je za košnju rubova travnjaka ili manjih područja visoke trave. Trimer 115iL Husqvarna odlikuje se snažnim baterijskim motorom s četkicama koji ne proizvodi vibracije niti štetne emisije plinova.

Trimer 115iL dovoljno je tih za uporabu u stambenim područjima bez ometanja vlastite obitelji ili susjeda. Intuitivna tipkovnica za sigurno i praktično pokretanje i zaustavljanje. Teleskopska osovina za prilagodbu dužine i udobna drška koja se može podešavati jamče učinkovitost, štedljivos, lako pospremanje, transport i korištenje.

Napomena: dolazi bez baterije i punjača!

1.700,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

Trimer 115iL Husqvarna ima teleskopsku osovinu za prilagodbu dužine i udobna drška koja se može podešavati jamče učinkovitost, štedljivos, lako pospremanje, transport i korištenje.

Lagan, udoban i jednostavan baterijski trimer 115iL je idealan je za košnju rubova travnjaka ili manjih područja visoke trave.

Napomena: dolazi bez baterije i punjača

 

 

 

Li-ion baterija

Li-ionska baterija pruža dugotrajnu snagu i prvorazredne performanse.

 

savE™ ili maksimalan radni kapacitet

Moguće je odabrati normalan način rada ili savE™ način, ovisno o uvjetima, za maksimalnu snagu ili maksimalno trajanje baterije. U bilo kojem slučaju dobit ćete savršene rezultate.

 

Motor bez četkica

Visok okretni moment naspram težine omogućuje bolju efikasnost, pouzdanost, manji nivo buke i produljen životni vijek stroja.

 

Bežična sloboda

Nema benzina, nema buke motora, nema direktnih emisija plinova, potrebno je samo pritisnuti tipku i možete početi s radom. Snažna litij ionska baterija od 36V je dizajnirana za pouzdanu i dugotrajnu upotrebu i to za više stotina punjenja. Baterijska serija marke Husqvarna u ponudi za vas još ima lančanu pilu i škare za živicu.

 

Podesiva prednja ručka

Lako podesiva prednja ručka za bolju kontrolu i udobno korištenje.

 

 

 

Tehnički podaci

 

 

PROIZVOĐAČ Husqvarna
Prijenosni omjer 2.27
Napon akumulatora 36 V
Vrsta baterije Li-Ion
Typical battery charging time to 100% 73 min
Širina košnje 33 cm
Težina bez baterije 3.45 kg
Težina (bez rezne opreme) 2.98 kg
Duljina cijevi 963 mm
Jačina zvuka u uhu operatera 77 dB(A)
Nivo zvuka, LWA 91 dB(A)

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Trimer 115iL Husqvarna”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest