Umjetna kugla Buxus

Međimurka BS - centar alata logo

Umjetna kugla Buxus je umjetni grm u obliku kugle i može se koristiti kao dekorativni element u unutarnjim prostorijama ali i vani u vrtu, dvorištu i okućnici.

Umjetna kugla Buxus može se koristiti kao dopuna umjetnoj ogradi od lovora i/ili bršljana pri ukrašavanju vaših vrtnih ograda, balkonskih pregrada, putne ograde i sl.

258,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Umjetna kugla Buxus je umjetni grm u obliku kugle koji je otporan na UV zračenje, vodu i vatru, a ugodnog je prirodnog izgleda i ne zahtijeva održavanje. Umjetnu kuglu grm prema potrebi moguće je oprati vodom.

Umjetna kugla Buxus može se koristiti kao dekorativni element u unutarnjim prostorijama ali i vani u vrtu, dvorištu i okućnici.

Umjetna kugla Buxus može se koristiti kao dopuna umjetnoj ogradi od lovora i/ili bršljana pri ukrašavanju vaših vrtnih ograda, balkonskih pregrada, putne ograde i sl.

Umjetni grm Buxus je kugla zelene boje promjera 39 cm.

 

Tehnički podaci

 

Material: Plastika
Boja: Zelena
Dimenzije: 390 mm
Težina: 1,43 kg
Pakiranje: 1 komad

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Umjetna kugla Buxus”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest