Uranjajuća tlačna pumpa Classic 5500/3 GARDENA (1461-20)

Sa GARDENA uranjajućim tlačnim pumpama 5500/3 možete navodnjavati vrt iz bunara ili dubokih cisterni i pumpati vodu iz većih dubina (do 12m).

Također su izvrsno prilagođene za korištenje raspršivača i sustava navodnjavanja. 

Za crpku su korišteni samo visokokvalitetni materijali koji jamče snažan i tihi rad.

Dvostruki brtveni spojevi i keramička zaštita također osiguravaju visoku sigurnost u radu i dug životni vijek pumpe.

1.935,99kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Ako imate duboki bunar ili cisternu u svom vrtu i želite navodnjavati svoj vrt tom vodom, GARDENA uranjajuće tlačne pumpe 5500/3 samo su za vas. Također su izvrsno prilagođene za korištenje raspršivača i sustava navodnjavanja.

Snažne i bezzvučne mogu ispumpavati vodu iz dubina do 12 metara – čak i kada su uronjene duže vrijeme.

Visokokvalitetni materijali omogućuju nesmetan rad ispod vode i štite pumpu od mogućih oštećenja. Filteri od nehrđajućeg čelika sprečavaju ulazak nečistoća u crpku te miran i bez održavanja motor kondenzatora s prekidačem termičkog preopterećenja štiti motor od preopterećenja.

Integrirani sprežnik povratnog protoka sprječava curenje crijeva nakon što je pumpa skinuta s rada i skraćuje vrijeme ponovnog usisavanja kada ga ponovno pokrenete.

Zahvaljujući sklopki s plovkom ne može se dogoditi da crpka radi na suho: crpka se automatski isključuje kada je razina vode preniska.

Mnoge su kvalitete koje će jamčiti dugoročnu i sigurnu pumpnu funkciju. Dvostruki brtveni spojevi i keramička zaštita također osiguravaju visoku sigurnost u radu i dug životni vijek crpke.

Kroz trofazni rotor napajanja voda se učinkovito i tiho pumpa. Praktično: zahvaljujući dugom kabelu od 15 metara, pumpa se brzo instalira i, uz priloženu užad za pričvršćivanje, može lako uranjati ili podizati natrag, ako je potrebno.

 

Robustna i pouzdana

Visokokvalitetni materijali i pedantna proizvodnja štite pumpu od oštećenja te time osiguravaju dug životni vijek i siguran rad pod vodom.

 

Zaštita od rada na suho

Prekidač plovila štiti pumpu od oštećenja zaustavljajući rad kada je premalo vode, čime se sprječava sušenje crpke.

 

Jednostavno za korištenje

Priložena užad za pričvršćivanje na crpki omogućuju jednostavno uronjavanje, bez problema, a po potrebi i izvlačenje. Ergonomski oblikovana ručka omogućuje lagano nošenje pumpe.

 

Jednostavno prilagodljivo

Integrirana navojna pumpa crpke ispunjava međunarodne standarde i može se jednostavno spojiti na zajedničke sustave / crijeva.

 

Navodnjavanje iz velikih dubina

Podvodna tlačna pumpa je optimalno prikladna za bunare ili cisterne. S promjerom od samo 14,9 cm, kompaktna pumpa se može koristiti gotovo svugdje.

 

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1461-20
Nominalna snaga   900 W
Najveća potisna količina   5500 l/h
Najveća potisna visina / tlak   30 m / 3,0 bar
Najveća dubina urona   12 m
Primjena  za rad raspršivača i sustava za navodnjavanje, za pumpanje vode iz većih dubina

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest