Uranjajuća tlačna pumpa Classic 6000/4 GARDENA (1468-20)

Snažna i tiha uranjajuća tlačna pumpa Classic 6000/4 GARDENA (1468-20), može crpiti vodu s dubine do 13 metara.

Velik broj kvalitetnih karakteristika jamči siguran i dugotrajan rad pumpe.

2.623,61kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Ako u vrtu imate dubok bunar ili cisternu i želite navodnjavati vrt s tom lako dostupnom vodom, uranjajuća tlačna pumpa Classic 6000/4 GARDENA upravo je ono što vam treba. Savršeno je prikladna za upotrebu s raspršivačima i sustavima za navodnjavanje.

Snažna i tiha, može crpiti vodu s dubine do 13 metara – čak i kada je dugotrajno uronjena. Robusni i visokokvalitetni materijali omogućuju siguran rad pod vodom i štite pumpu od oštećenja. Filtar izrađen od nehrđajućeg čelika sprječava ulazak nečistoća u pumpu, a tihi motor s kondenzatorom sa zaštitom od pregrijavanja koji nije potrebno održavati štiti motor od preopterećenja.

Ugrađeni zapornik povratnog toka sprječava curenje iz crijeva nakon prekida rada pumpe i skraćuje vrijeme ponovnog usisavanja kod ponovnog uključivanja. Zahvaljujući prilagodljivoj sklopki s plovkom koja automatski zaustavlja rad pumpe kada je razina vode preniska, pumpa ne može raditi na suho.

Velik broj kvalitetnih karakteristika jamči siguran i dugotrajan rad pumpe. Dvostruke brtve motora i keramička zaštita također osiguravaju sigurnost pri radu i dugotrajnost pumpe. Voda se učinkovito i tiho crpi kroz pogonski rotor od 4 faze. Praktično: pumpa se brzo instalira zahvaljujući 15-metarskom kabelu za spajanje, a zahvaljujući priloženom pričvrsnom užetu može se jednostavno uroniti ili po potrebi izvući iz vode.

 

Robusno i pouzdano

Visokokvalitetni materijali i detaljna proizvodnja štite pumpu od oštećenja i jamče dugotrajan i siguran rad pod vodom.

Zaštita od rada na suho

Sklopka s plovkom štiti pumpu od oštećenja tako da zaustavlja rad kad nema dovoljno vode i time sprječava rad pumpe na suho.

Jednostavno za rukovanje

Priloženo robusno pričvrsno uže na pumpi omogućuje jednostavno uranjanje bez problema i ponovno izvlačenje, ako je potrebno. Ergonomski oblikovana ručka omogućuje ugodno prenošenje pumpe.

Lako prilagodljivo

Ugrađeni spojni navoj pumpe udovoljava međunarodnim standardima i može se jednostavno spojiti s uobičajenim sustavima/crijevima.

Navodnjavanje iz velikih dubina

Uranjajuća tlačna pumpa savršena je za bunare ili cisterne. Promjera samo 14,9 cm, kompaktna pumpa može se upotrebljavati gotovo svugdje.

 

 

Tehničke značajke:

 

Kataloški broj 1468-20
Snaga  1000 W
Najveća potisna količina  6000 l/h
Maksimalni tlak  4 bar
Najveća dubina urona  12 m
Najveća potisna visina  40 m
Najveća temperatura medija  35°
Ukupna težina  10 kg
Dužina kabela  15 m
Vrsta kabela za napajanje  H07 RNF
Razina električne zaštite  IP X8

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Uranjajuća tlačna pumpa Classic 6000/4 GARDENA (1468-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest