Ventilacijske rešetke Oskar / mesing – galvanizirane

Ventilacijske rešetke Oskar / mesing – galvanizirane su elegantan završetak kanala koji raspodijeljuje topli zrak iz kamina.

Rešetka bojana praškastim bojama postaje otporna na mehanička oštećenja i povišene temperature, a njegova boja ostaje trajna i nepromjenjiva.

Od 200,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Elegantan dizajn ventilacijske rešetke Oskar / mesing – galvanizirane, olakšava prilagodbu svakom interijeru, bez obzira na stil. Rešetke Oskar modela odlikuje konveksni završetak i bočni utori u okviru što je čini elegantnim ukrasnim elementom.

Rešetka je elegantan završetak kanala koji raspodijeljuje topli zrak iz kamina.

Ugrađuju se u zid ili kućište kamina kroz umetke i fleksibilne zakvačke. Ovo rješenje omogućuje brzo sklapanje i rastavljanje, npr. za potrebe čišćenja. Rešetka je opremljena džepom koji omogućuje postavljanje u zid.

Rešetka bojana praškastim bojama postaje otporna na mehanička oštećenja i povišene temperature, a njegova boja ostaje trajna i nepromjenjiva.

Ventilacijske rešetke dolaze u različitim dimenzijama, i s mogućnošću ugrađivanja regulacije protoka zraka. Regulacijska rešetka je opremljena ugrađenim pokretnim roletnama i ručkicom koja omogućuje kontrolu protoka zraka.

Garancija na Kratki rešetke za kamine je 24 mjeseca.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model:  Oskar ventilacijske rešetke
Tip:  pravokutni
Boja:  mesing – galvanizirane

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ventilacijske rešetke Oskar / mesing – galvanizirane”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest