fbpx

Višenamjenska lopata Terraline GARDENA (3786-24)

Višenamjenska lopata Terraline GARDENA (3786-24) ima raznolike mogućnosti primjene – za premiještanje zemlje, pijeska, snijega, šljunka i ostalih rasutih materijala.

Posebno širok dvoručni rukohvat s dijelovima od mekane plastike i optimalno oblikovana drška jamče ugodan i učinkovit rad.

296,81kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Višenamjenska lopata Terraline GARDENA (3786-24)  ima raznolike mogućnosti primjene i neophodan je alat gdje god je potrebno premjestiti pijesk, snijeg, šljunak ili drugi rasuti materijal.

Izuzetno široka i ergonomski oblikovana ručka D s mekanim plastičnim dijelovima posebno je udobna za držanje objema rukama. Podignuti rub lopate omogućava prikladan transport materijala, u lopatu stane više a manje će se rasuti.

Oblik ručke je također idealan: profil kapljaste ručke osigurava da ručka dobro leži u ruci i sprječava nenamjerno iskrivljavanje. Hladno izolacijski plastični rukavac na ručki omogućuje ugodno rukovanje spriječava klizanje.

Optimalan kut ručke prema glavi lopate također jamči ergonomski rad. Oštrica glave izrađena je od robusnog, otvrdnutog čelika s visokokvalitetnim premazom. Ukupna duljina lopate je 135 cm.

Visoka kvaliteta znači odličan i izdržljiv proizvod, zbog čega GARDENA nudi 25-godišnje jamstvo.

 

Udoban i lagan rad zahvaljujući optimalnoj ergonomiji

Profil kapljaste ručke osigurava da dobro leži u ruci i sprječava nenamjerno iskrivljavanje. Optimalni kut ručke prema glavi vila omogućuje ergonomski rad.

 

Podignuti rub lopate

Podignuti rub lopate omogućava udoban transport rasutih materijala.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3786-20
Ukupna duljina   135 cm
Oblik rukohvata   D-rukohvat

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Višenamjenska lopata Terraline GARDENA (3786-24)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest