fbpx

EasyControl računalo za navodnjavanje GARDENA (1881-29)

GARDENA vodeni kompjuter EasyControl, vaš mali elektronički asistent, učiniti će vaš posao vrtnog navodnjavanja puno lakšim, jer znatno olakšava rad sa prskalicama na GARDENA sustavu za navodnjavanje, kao što je GARDENA Micro-Drip-System.

GARDENA vodeni kompjuter izravno je spojeni na slavinu i pouzdano kontrolira navodnjavanje prema odabranom trajanju i učestalosti. To znači da ne morate brinuti o zalijevanju bilo u svakodnevici ili za vrijeme vašeg odmora.

Praktično: ima odvojivu kontrolnu ploču kako bi vam olakšalo odraditi prilagodbu postavki, a podešavanje je jednostavno i moguće ga je obaviti bez ikakvih uputa.

Četiri tipke za četiri funkcije: trajanje navodnjavanja, učestalost, odabir vremen početka rada i potvrda.

Pregledni zaslon na GARDENINOM EasyControl vodenom kompjuteru omogućuje vam da na prvi pogled vidite postavke koje su programirane.

Jednom kad podesite sve postavke na GARDENA vodenom kompjuteru možete ga prikopčati na sustav i on će umjesto vas kontrolirati proces zalijevanja prema vašim prohtjevima tj uputama koje ste mu zadali, a vi se možete opustiti i uživati.

Proizvod izašao iz asortimana!

355,80kn s PDV-om

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

GARDENA računalo za navodnjavanje EasyControl je vaš osobni mali elektronički asistent koji će vam pomoći kod vašeg vrtnog navodnjavanja. Sa 9 V alkalnim baterijama ( nisu uključeni u isporuku ), vaš EasyControl sustav raditi će pouzdano otprilike godinu dana. Niska razina baterije biti će vam prikazana na zaslonu pa ćete stoga na vrijeme moći pribaviti nove.

Kao daljnja opcija, senzor za kišu kao i senzor za vlagu tla može se spojiti na GARDENA vodeni kompjuter. To ima jednu veliku prednost jer kada pada kiša, ili ako je tlo već dovoljno vlažno, set za navodnjavanje otkazuje pred-programirano zalijevanje čime se štedi dragocjeni resurs vode.

 

Automatsko i navodnjavanje koje štedi vrijeme

Uz GARDENA vodeno računalo, vaš vrt će biti pouzdano i povoljno navodnjavan – čak i kada niste kod kuće. S GARDENA EasyControl sustavom dobiti će više slobodnog vremena ali i bujniji, zeleniji i lijepši vrt sa zdravim biljkama. S automatskim navodnjavanjem u ranim jutarnjim satima ili navečer ispariti će manje vode, a s time se štedi novac i omogućuje ciljano, optimalno navodnjavanje.

 

Opcija ušteda vode

Uz priključenje GARDENA senzora za kišu ili vlagu tla, automatsko navodnjavanje se prekida, ovisno o vlažnosti tla i količini prirodne kiše. To omogućuje znatnu uštedu vode.

 

Siguran rad

Ako je baterija slaba biti ćete obaviješteni te ćete na vrijeme znati kada je potrebno mijenjati baterije za osiguranje daljnjeg sigurnog i pouzdanog rada.

 

Cijeli zaslon

Sve postavke se mogu vidjeti na zaslonu na prvi pogled. Na taj način, vi imate potpunu kontrolu nad svojim sustavom za navodnjavanje.

 

Jednostavno programiranje

Savršen početni model. Uklonite upravljačku ploču za programiranje i odaberite učestalost navodnjavanja, trajanje i pritisnite . Ne može biti jednostavnije!

 

Tehničke značajke

 

Broj ciklusa zalijevanja po danu 3
Trajanje navodnjavanja 0h 2min – 1h 0min
Učestalost zalijevanja svakih 24 sata, svaki drugi, treći ili sedmi dan zalijevanja
Priključak senzora
Napajanje 1 x 9 V alkalna baterija (nije priložena)
Navoj Za slavine s navojem od 26,5 mm (G 3/4) i 33,3 mm (G 1)
Operating pressure 0,5-12 bar

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “EasyControl računalo za navodnjavanje GARDENA (1881-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest