Vrtne vile Terraline T GARDENA (3781-20)

Vile za kopanje Terraline T GARDENA (3781-20) su vrijedan pomagač za sadnju, uklanjanje, otpuštanje tla i kopanje bez da oštetite korijene.

Posebno širok dvoručni rukohvat s dijelovima od mekane plastike, velika zaštita za gaženje i optimalno oblikovana drška jamče ugodan i učinkovit rad.

Proizvod je izašao iz asortimana.

296,81kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Vrtne vile Terraline T GARDENA (3781-20) su vrijedan pomagač za sadnju, uklanjanje, otpuštanje tla i kopanje bez da oštetite korijene.

Izuzetno široka i ergonomski oblikovana ručka T s mekanim plastičnim dijelovima posebno je udobna za držanje objema rukama. Možete saditi i kopati mnogo lakše. Vrtne vile Terraline T imaju posebno veliku zaštitu stopala s robusnim gazom, što omogućuje dobru primjenu sile i smanjuje opasnost od ozljeda zbog nehotičnog klizanja.

Oblik ručke je također idealan: profil kapljaste ručke osigurava da ručka dobro leži u ruci i sprječava nenamjerno iskrivljavanje. Hladno izolacijski plastični rukavac na ručki omogućuje ugodno rukovanje spriječava klizanje.

Optimalan kut ručke prema glavi vila također jamči ergonomski rad. Oštrica glave izrađena je od robusnog, otvrdnutog čelika s visokokvalitetnim premazom. Ukupna duljina vila je 117 cm.

Visoka kvaliteta znači odličan i izdržljiv proizvod, zbog čega GARDENA nudi 25-godišnje jamstvo.

 

Više snage zahvaljujući širokom T-ručkom

Budući da je T-ručka veoma široka, nudi prostor za dvije ruke što daje dodatnu snagu.

 

Izvanredna zaštita od stopala

Posebno velika zaštita stopala s robusnim gazom omogućuje snažnu primjenu sile i smanjuje rizik od ozljeda neželjenim klizanjem.

 

Udoban i lagan rad zahvaljujući optimalnoj ergonomiji

Profil kapljaste ručke osigurava da dobro leži u ruci i sprječava nenamjerno iskrivljavanje. Optimalni kut ručke prema glavi vila omogućuje ergonomski rad.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3781-20
Ukupna duljina   117 cm
Oblik rukohvata   T-rukohvat

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtne vile Terraline T GARDENA (3781-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest