Zavjesa za vrata Goccia

Verdelook logo

Zavjesa za vrata Goccia, izrađena je od niti na kojoj su ukrasni elementi od plastičnih materijala. Svojim elegantnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Zavjesa je dostupna u dvije dimenzije te u dva različita dizajna.

Od 148,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Zavjesa za vrata Goccia, izrađena je od niti na kojoj su nanizani ukrasni elementi u obliku kapljica od plastičnih materijala. Svojim elegantnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Pričvršćena je na PVC okvir koji se jednostavno postavlja i uklanja.

Ove dekorativne zavjese sastoje se od ukrasnih trakica koje se potresaju kod svakog prolaza ili malo jačeg vjetra, lagano se njišu te postaju vrhunac svakog interijera. Lagane su i mekane te ne stvaraju buku.

Pored dekorativnih svojstava, imaju i vrlo korisnu funkciju za vrijeme vruće sezone.

Zavjesa za vrata Goccia omogućuje da držite vrata širom otvorena kako bi pustili svježi zrak u prostoriju, dok ujedno sprječava ulazak dosadnim letećim insektima. Zavjese protiv muha i insekata postavljene na ulazu, ne ometaju cirkulaciju zračnih struja.

Postavite li pak zavjesu unutra na prolaz između dvije sobe, zavjesa za vrata čini dizajn skladniji i prostor prostraniji. Pruža vizualni i praktični užitak. Također se mogu postaviti na prolazu gdje se spajaju dvije prostorije. Želite li da se prostor doima otvorenim a ujedno i odvojenim, na prolaz postavite zavjese za vrata.

Zavjesa je dostupna u dvije dimenzije te u više boja.

 

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:   820/51 | 820/52 | 820/68 | 820/53
Material:  plastika, PVC
Boje:  prozirna – kristal |smeđa – konjak
 Dimenzije (cm):  100 x 220 | 120 x 240

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zavjesa za vrata Goccia”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest