Zavjesa za vrata – juta

Verdelook logo

Potpuno ekološki proizvod, zavjesa za vrata – juta, izrađena je isprepletenih traka dobivenih od vlakana juta. Svojim prirodnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Dostupno u različitim dimenzijama.

Od 150,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Potpuno ekološki proizvod, zavjesa za vrata – juta, izrađena je od traka dobivenih od vlakana juta isprepletenih u dvostruke omčice. Svojim prirodnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Pričvršćena je na okvir koji se jednostavno postavlja i uklanja.

Ove dekorativne zavjese sastoje se od ukrasnih trakica koje se potresaju kod svakog prolaza ili malo jačeg vjetra, ugodno šuškaju te postaju vrhunac svakog interijera.

Pored dekorativnih svojstava, imaju i vrlo korisnu funkciju za vrijeme vruće sezone.

Zavjesa za vrata – juta omogućuje da držite vrata širom otvorena kako bi pustili svježi zrak u prostoriju, dok ujedno sprječava ulazak dosadnim letećim insektima. Zavjese protiv muha i insekata postavljene na ulazu, ne ometaju cirkulaciju zračnih struja.

Također se mogu postaviti na prolazu gdje se spajaju dvije prostorije. Želite li da se prostor doima otvorenim a ujedno i odvojenim, na prolaz postavite zavjese za vrata.

Dostupno u različitim dimenzijama.

 

 

 

Tehnički podaci

 

 

Kataloški brojevi:  799/4 | 799/5
Material:  juta
Boja:  svjetlo-tamno smeđa
 Dimenzije (cm):  100 x 220 | 120 x 240

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zavjesa za vrata – juta”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest