Zavjesa za vrata Piastrina

Verdelook logo

Zavjesa za vrata Piastrina, izrađena je od širokih niti izrađenih od PVC materijala. Svojim elegantnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Zavjesa je dostupna u dvije dimenzije te u dva različita dizajna.

Od 122,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Zavjesa za vrata Piastrina, izrađena je od širokih niti izrađenih od PVC materijala. Svojim elegantnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Pričvršćena je na PVC okvir koji se jednostavno postavlja i uklanja.

Ove dekorativne zavjese sastoje se od ukrasnih traka koje se potresaju kod svakog prolaza ili malo jačeg vjetra, lagano se njišu te postaju vrhunac svakog interijera. Čvrste su i izdržljive, te spriječavaju direktan ulaz svjetlosti na ulazu.

Pored dekorativnih svojstava, imaju i vrlo korisnu funkciju za vrijeme vruće sezone.

Zavjesa za vrata Piastrina omogućuje da držite vrata širom otvorena kako bi pustili svježi zrak u prostoriju, dok ujedno sprječava ulazak dosadnim letećim insektima. Zavjese protiv muha i insekata postavljene na ulazu, ne ometaju cirkulaciju zračnih struja.

Postavite li pak zavjesu unutra na prolaz između dvije sobe, zavjesa za vrata čini dizajn skladniji i prostor prostraniji. Pruža vizualni i praktični užitak. Također se mogu postaviti na prolazu gdje se spajaju dvije prostorije. Želite li da se prostor doima otvorenim a ujedno i odvojenim, na prolaz postavite zavjese za vrata.

Zavjesa je dostupna u dvije dimenzije te u dva različita dizajna.

 

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:  665A | 665B | 665/1A | 665/1B
Material:  PVC
Boje:  dizajn A – četverokuti | dizajn B – cvjetovi
 Dimenzije (cm):  100 x 220 | 120 x 240

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zavjesa za vrata Piastrina”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest