fbpx

Zavjesa za vrata Piastrina

Pregledaj listu želja
Verdelook logo

Zavjesa za vrata Piastrina, izrađena je od širokih niti izrađenih od PVC materijala. Svojim elegantnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Zavjesa je dostupna u dvije dimenzije te u dva različita dizajna.

Pregledaj listu želja

Od 122,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Zavjesa za vrata Piastrina, izrađena je od širokih niti izrađenih od PVC materijala. Svojim elegantnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Pričvršćena je na PVC okvir koji se jednostavno postavlja i uklanja.

Ove dekorativne zavjese sastoje se od ukrasnih traka koje se potresaju kod svakog prolaza ili malo jačeg vjetra, lagano se njišu te postaju vrhunac svakog interijera. Čvrste su i izdržljive, te spriječavaju direktan ulaz svjetlosti na ulazu.

Pored dekorativnih svojstava, imaju i vrlo korisnu funkciju za vrijeme vruće sezone.

Zavjesa za vrata Piastrina omogućuje da držite vrata širom otvorena kako bi pustili svježi zrak u prostoriju, dok ujedno sprječava ulazak dosadnim letećim insektima. Zavjese protiv muha i insekata postavljene na ulazu, ne ometaju cirkulaciju zračnih struja.

Postavite li pak zavjesu unutra na prolaz između dvije sobe, zavjesa za vrata čini dizajn skladniji i prostor prostraniji. Pruža vizualni i praktični užitak. Također se mogu postaviti na prolazu gdje se spajaju dvije prostorije. Želite li da se prostor doima otvorenim a ujedno i odvojenim, na prolaz postavite zavjese za vrata.

Zavjesa je dostupna u dvije dimenzije te u dva različita dizajna.

 

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:  665A | 665B | 665/1A | 665/1B
Material:  PVC
Boje:  dizajn A – četverokuti | dizajn B – cvjetovi
 Dimenzije (cm):  100 x 220 | 120 x 240

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zavjesa za vrata Piastrina”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest