Zidni kolut za crijevo Comfort 35 roll-up automatic GARDENA (8024-20)

Zidni kolut za crijevo Comfort 35 roll-up automatic GARDENA (8024-20) čini zalijevanje posebno lako i praktično.

Kvalitetna crijeva osiguravaju visok protok vode i optimalno upravljanje mlaznicom.

Integrirani vod za crijevo sprječava uvijanje i zapetljavanje crijeva.

Prikladno za velike vrtove.

1.531,34kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Zidni kolut za crijevo Comfort 35 roll-up automatic GARDENA (8024-20) čini zalijevanje posebno lako i praktično.  Crijevo se može jednostavno povući s malim naporom i zaustavljati u kratkim intervalima od najviše 50 cm. Kvalitetna crijeva osiguravaja visok protok vode i optimalno upravljanje mlaznicom. Integrirana čelična opruga koja je savršeno prilagođena za duljinu crijeva pruža ravnomjerno i snažno povlačenje. Integrirani vod za crijevo sprječava uvijanje i zapetljavanje crijeva. Zahvaljujući priloženoj zidnoj konzoli zajedno s vijcima i zidnim utikačima, montaža ne može biti jednostavnija.

 

Fleksibilna uporaba i jednostavan transport

Praktična zidna konzola omogućuje: Kut za crijevo može se zakrenuti za 180 °. Time se sprječava naboranje crijeva tijekom zalijevanja, a kutija se može preklopiti na zidu što vam štedi prostor. Zimi se kutija jednostavno uklanja iz nosača i sprema na mjestu zaštićenom od smrzavanja.

 

Sve je nadohvat ruke

Crijevo je uvijek dostupno, a razni spojni uređaji uvijek su tamo kada trebate; budući da mlaznice, prskalice i četke za pranje mogu biti prikladno obješene i pohranjene na zidnom nosaču.

 

Nema savijanja, nema zapinjanja, niti prljavih ruku

U treptaj oka, crijevo za vrtove od 35 metara je spremno za uporabu tamo gdje je to potrebno. S kratkim povlačenjem crijeva nakon uporabe, crijevo se automatski ponovno namotava. Integrirani vod za crijevo osigurava ravnomjerno povlačenje bez uvijanja ili zapetljavanja crijeva.

 

Bez prolijevanja vode

Praktično: Nakon što uklonite spojnu cijev iz slavine, jednostavno ga pričvrstite na uređaj protiv kapanja. Nakon navodnjavanja ili tijekom prijevoza, voda neće curiti.

 

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   8024-20
Veličina vrta   Veliki
Pogon   Čelična opruga
Automatsko uvlačenje crijeva   Potezanje crijeva

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zidni kolut za crijevo Comfort 35 roll-up automatic GARDENA (8024-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest