Zidni kolut za crijevo Comfort 35 roll-up automatic Li GARDENA (8025-20)

Zidni kolut za crijevo Comfort 35 roll-up automatic Li GARDENA (8025-20) čini zalijevanje posebno lako i praktično.

Kvalitetna crijeva osiguravaju visok protok vode i optimalno upravljanje mlaznicom.

Integrirani vod za crijevo sprječava uvijanje i zapetljavanje crijeva.

Crijevo se namotava jednostavnim pritiskom gumba, tako da vaše ruke ostaju čiste.

2.187,61kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Uz zidni kolut za crijevo Comfort 35 roll-up automatic Li GARDENA (8025-20) zalijevanje je posebno lako i praktično zahvaljujući snažnoj litij-ionskoj bateriji. Crijevo se jednostavno namotava pritiskom gumba, stoga ne zahtjeva niti najmanji napor ili primjenu ikakve sile.  Kvalitetna crijeva osiguravaja visok protok vode i optimalno upravljanje mlaznicom. Integrirani vod za crijevo sprječava uvijanje i zapetljavanje crijeva. Nakon uporabe zidnog koluta za crijevo Comfort 35 roll-up automatic Li, spojna cijev se lako može pričvrstiti na uređaj protiv kapanja, čime se sprječava kapanje vode iz crijeva. Zahvaljujući priloženoj zidnoj konzoli zajedno s vijcima i zidnim utikačima, montaža ne može biti jednostavnija.

 

Fleksibilna uporaba i jednostavan transport

Praktična zidna konzola omogućuje: Kut za crijevo može se zakrenuti za 180 °. Time se sprječava naboranje crijeva tijekom zalijevanja, a kutija se može preklopiti na zidu što vam štedi prostor. Zimi se kutija jednostavno uklanja iz nosača i sprema na mjestu zaštićenom od smrzavanja.

 

Sve je nadohvat ruke

Crijevo je uvijek dostupno, a razni spojni uređaji uvijek su tamo kada trebate; budući da mlaznice, prskalice i četke za pranje mogu biti prikladno obješene i pohranjene na zidnom nosaču.

 

Nema savijanja, nema zapinjanja, niti prljavih ruku

Duljina cijevi od 35 m može se bez napora odmotati do željene duljine – može se zaustaviti u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući snažnoj litij-ionskoj bateriji koja se može puniti, omotavanje je jednostavno samo pritiskom na gumb. Napajanje baterije umjesto snage mišića.

Integrirani vod za crijevo osigurava ravnomjerno povlačenje bez uvijanja ili zapetljavanja crijeva.

 

Bez prolijevanja vode

Praktično: Nakon što uklonite spojnu cijev iz slavine, jednostavno ga pričvrstite na uređaj protiv kapanja. Nakon navodnjavanja ili tijekom prijevoza, voda neće curiti.

 

Snažna baterija – punjiva u bilo kojem trenutku

Crijevo koje se može jednostavno namotati pomoću gumba – svjetska inovacija tvrtke GARDENA. Različito obojene LED diode uvijek vas informiraju o trenutačnoj razini punjenja baterije. Posebno praktična: Blokovi ili greške također se odmah prikazuju. Već nakon tri do četiri sata, baterija je potpuno napunjena.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   8025-20
Veličina vrta   Veliki
Pogon   Motor
Automatsko uvlačenje crijeva   Pritisak na tipku

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zidni kolut za crijevo Comfort 35 roll-up automatic Li GARDENA (8025-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest