Sve za drvo | Međimurka BS
Odaberite stranicu

Zaštita za sve drvene površine

Održite svoje podne i zidne obloge, kao i namještaj te druge drvene površine lijepim i dugotrajnim.

Drvo u svakodnevici

Kao prirodni materijal drvo ima mnoga povoljna svojstva – dobra izolacija, raznovrstno i jednostavno za obraditi.

No usprkos tome je izuzetno osjetljivo na vanjske uvijete i biološke nametnike, te ga je potrebno primjerno zaštiti kako bi bilo i dugotrajnije.

Njega, zaštita ili obnova

Za brigu o drvenim predmetima u kućanstvu ili izloženim vanjskim uvjetima, predlažemo kvalitetne proizvode Belinka tvrtke.

Belinka je jedan od vodećih europskih proizvođača koji se preko 40 godina bavi proizvodima za zaštitu i oplemenjivanje drva.

 

Ulja za drvo i ostali proizvodi

Lazure i premazi

Premazi koji u potpunosti prekrivaju drvenu površinu i poluprovidne lazure štite od mehaničkih i klimatskih uvijeta te ujedno pridodaju estetskoj vrijednosti.

Impregnacija i sanacija drva

Kao komplementarni premaz, impregnacija se koristi za drvo koje će biti izloženo klimatskim uvijetima (vlazi).

Obnavljate li ili koristite drvo koje s vremenom oštećeno, predlažemo proizvode za sanaciju kao što su Belocid i Fentin.

Ulja za drvo i ostali proizvodi

 

Za zaštitu od raznih utjecaja te naglašavanje prirodne boje i ljepote drva, preporučamo korištenje ulja za drva. Ulja su ekološki proizvodi koji prodiru u pore drveta, popunjavaju ih te čine drvo vodoodbojnom. Površinama koje su premazane uljem potrebna je redovita njega.

Pronađite potrebne proizvode za popravak, obnovu, njegu ili zaštitu drva u svim oblicima i ulogama.

Više iz našeg Bloga

Pronađite članak koji bi Vas mogao zanimati. Sve na jednom mjestu.

MeđimurkaBS

Aluminijske ljestve akcija

Specijalnost, ponos i tradicija ALPOS tvrtke s više od 50 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetnih aluminijskih ljestvi svrstava ih na mjesto jednog od najvažnijih proizvođača aluminijskih ljestvi u Europi. Garancija najvišje razine sigurnosti, pouzdanosti i trajnosti.

Umjetna trava za savršen izgled travnjaka, terase ili balkona

Oduvijek ste željeli da vaš travnjak izgleda savršeno poput poput onih na nogometnim ili golf terenima? Takvim travnjacima potrebno je posvetiti mnogo pažnje i vremena kako bi dobili zadovoljavajući rezultat. Ali na svu sreću tu je rješenje uz koje će vaš travnjak, zelena terasa ili balkon izgledati savršeno. Umjetna trava riješiti će vas muke oko redovite košnje, zaljevanja i ostalih poslova koji su potrebni za održavanje zelenih površina.

BOSCH akcija staro za novo 2018.

I ovog proljeća BOSCH i Međimurka BS kreću s akcijom “Staro za novo“. Korisnik koji nam donese svoj stari akumulatorski, električni ili mjerni alat bilo koje marke u bilo koju od poslovnicu ili servis Međimurke BS prilikom kupovine novog ostvaruje popust od 20% na preporučene maloprodajne cijene za izdvojene proizvode plavog profesionalnog programa BOSCH.

Ne šaljemo spam mailove!

Pin It on Pinterest

Shares