Sve za drvo | Međimurka BS
Odaberite stranicu

Zaštita za sve drvene površine

Održite svoje podne i zidne obloge, kao i namještaj te druge drvene površine lijepim i dugotrajnim.

Drvo u svakodnevici

Kao prirodni materijal drvo ima mnoga povoljna svojstva – dobra izolacija, raznovrstno i jednostavno za obraditi.

No usprkos tome je izuzetno osjetljivo na vanjske uvijete i biološke nametnike, te ga je potrebno primjerno zaštiti kako bi bilo i dugotrajnije.

Njega, zaštita ili obnova

Za brigu o drvenim predmetima u kućanstvu ili izloženim vanjskim uvjetima, predlažemo kvalitetne proizvode Belinka tvrtke.

Belinka je jedan od vodećih europskih proizvođača koji se preko 40 godina bavi proizvodima za zaštitu i oplemenjivanje drva.

 

Ulja za drvo i ostali proizvodi

Lazure i premazi

Premazi koji u potpunosti prekrivaju drvenu površinu i poluprovidne lazure štite od mehaničkih i klimatskih uvijeta te ujedno pridodaju estetskoj vrijednosti.

Impregnacija i sanacija drva

Kao komplementarni premaz, impregnacija se koristi za drvo koje će biti izloženo klimatskim uvijetima (vlazi).

Obnavljate li ili koristite drvo koje s vremenom oštećeno, predlažemo proizvode za sanaciju kao što su Belocid i Fentin.

Ulja za drvo i ostali proizvodi

 

Za zaštitu od raznih utjecaja te naglašavanje prirodne boje i ljepote drva, preporučamo korištenje ulja za drva. Ulja su ekološki proizvodi koji prodiru u pore drveta, popunjavaju ih te čine drvo vodoodbojnom. Površinama koje su premazane uljem potrebna je redovita njega.

Pronađite potrebne proizvode za popravak, obnovu, njegu ili zaštitu drva u svim oblicima i ulogama.

Više iz našeg Bloga

Pronađite članak koji bi Vas mogao zanimati. Sve na jednom mjestu.

MeđimurkaBS

Plinske grijalice za terase Patio

Patio je moderan plinski grijač koji pruža toplinu i svjetlost gdje god poželite stvoriti poseban ugođaj i raspoloženje. Njegove jedinstvene značajke su: lijep četverostrani pogled na vatru, atraktivan dizajn i intuitivan rad s mogućnošću kontrole vatre na dljinsko upravljanje. PATIO savršen odabir za svaku vrtnu, restoransku ili hotelsku terasu.

Prskalice GARDENA

Pumpne i tlačne prskalice GARDENA korisni su pomagači kod finog zalijevanja ili primjene gnojiva i sredstava za zaštitu biljaka od bolesti i nametnika.

Ne šaljemo spam mailove!

Pin It on Pinterest

Shares