fbpx
Rasprodaja kosilica za travu

Velika rasprodaja kosilica za travu Ostavite komentar

Rasprodaja kosilica za travu
Posljednji komadi.
Hm… Akcija kosilica za travu! Ali koju kosilicu odabrati?
Kosilica za travu naizgled je vrlo jednostavna sprava. Ipak, sve dok ne počnete kositi travu živjeti ćete u toj zabludi. Dobra kosilica, uz upornost i strpljivost, ključan je alat koji će Vam pomoći da travnjak ispadne kako treba. Detaljne upute i savjete kako pravilno odabrati kosilicu možete pronaći na ovome linku, a u daljnjim redovima pročitajte sažetak onoga o čemu trebate voditi računa kad birate kosilicu za šišanje trave.

03

Veličina travnjaka

Vrlo jednostavno. Veliki travnja velika kosilica, mali travnjak mala kosilica. Kod stvarno velikih travnjaka najbolji odabir svakako će biti traktorska kosilica.

03

Oblik i raspored travnjaka

Ovisno o tome koliko je uskih pojaseva na travnjaku u skladu s time birate i veličinu i tip kosilice. Za provlačenje oko gredica, voćki, panjeva, klupica i sl. prepreka mala kosilica biti će logičan izbor.

03

Motorna, električna ili AKU

Ako nemate struju na travnajku motorna, tj. benzinska. Ako imate struju razmislite što Vam je prikladnije. Električna kosilica je lakša i tiša, no za sobom morate navlačiti dugačak kabel. Sve popoularnije, ako ne i skora budućnost, su kosilice za travu na baterije tzv. “AKU kosilice“, pa čak i robotske kosilice. Nije na odmet razmisliti i o njima.

03

Veličina kosilice

Kad pričamo o veličini kosilice ustvari mislimo na promjer oštrice. S obzirom na veličinu noža određuje se brzina košnje trave. Veči nož, brža košnja. Ali veliki nož velika kosilica i teško manevriranje…

03

S ili bez korpe

S korpom je manje posla ako želite čisti travnjak. Ipak, mala korpa česti prekidi radi čišćenja pa je puno bolja opcija s većom. Za kućni travnjak s engleskom travom korpa je neophodna.

03

Plastična ili metalna

U svakom slućaju metalna kosilica je bolja, no teža je za rad. Pažnju obratite na oštricu – nož kosilice mora biti metalni, jer plastični noževi znaju pucati pri naletu na kamen.

Odlučili ste se za motornu kosilicu?

Za sve kosilice u ponudi imamo osigurane rezervne dijelove za dugi niz godina i radimo servis za njih. Ukoliko trebate savjet ili trebate pomoć u izboru kosilica slobodno nas nazovite ili pošaljite mail. Rado ćemo Vam pomoći !

 

Odlučili ste se za električnu kosilicu
Lako i efikasno uređivanje travnjaka.

Gdje god postoje strujni priključci, tu možemo koristiti električne kosilice. Odlikuju se jednostavnošću održavanja i upravljanja i iznimno su trajne i pouzdane. Uz to, električne kosilice nude mnoštvo dodatnih osobina od kojih se ističu: Mulch-Kit pribor za usitnjavanje otkosa, Vario pogon za preciznu kontrolu brzine pogona i mnoge druge.

 

Akumulatorske kosilice
Pametne, snažne i pokretljive akumulatorske kosilice.
Ekstremno brzo punjenje i uvijek spremne za uporabu.
Da sumiramo ponudu.
Pri kupnji kosilice za travu prvo morate odrediti karakteristike kosilice: veličinu, tip pogona i namjenu. Dugogodišnje iskustvo koje imamo, ne samo kao prodavači već i kao serviseri ovih motornih ljubimaca, naučilo nas je da je bolje platiti više i kupiti kvalitetniju brand name kosilicu koja će Vam trajati godinama, a s takvim kosilicama sigurno ćete i lakše rukovati. Uz to, ne morate nama vjerovati na riječ, ali logika nalježe da tvrtke koje se bave dugi niz godina proizvodnjom kosilica za travu s njime su sigurno dobile i ogromno iskustvo kako napraviti odličnu kosilicu, baš po mjeri ljubitelja travnjaka.
Motorne kosilice
Još uvije najčešći odabir svakog kupca. Pogledajte ponudu i odaberite svoju kosilicu vrhunske kvalitete iz bogate ponude najboljih brendova.
Električne kosilice
Za sve one s malim travnjakom i izraženom osjetljivošću na buku. Vrlo jednostavne za rukovanje, a i znatno lakše od motornih kosilica.
AKU kosilice
Tihe kosilice koje su prikladne za gradski stil života.  Bez neugodnih mirisa na gorivo i izrazito malom potrošnjom energije.
Spremni za odabir kosilice? Pogledajmo zajedno što se nudi 

Želite li primati obavijesti poput ove?
Pribilježite se na naš Newsletter.

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Pin It on Pinterest