Ventilatori DOSPEL | Međimurka BS
Odaberite stranicu

Dospel - Lider u ventilaciji

Dospel d.o.o je jedan od najvećih proizvođača uređaja i sustava ventilacije i klimatizacije, koji nudi proizvode i usluge najviše kvalitete.

Saznaj višeKontaktirajte nas

Više od 40 godina iskustva s izvozom u više od 50 zemalja širom svijeta

Dospel je jedan od najvećih proizvođača opreme za ventilaciju i klimatizaciju. Dospel Professional, dio članice Dospel, specjalizira se u proizvodnji industrijske ventilacije i klima komora. Više od 40 godina iskustva, visoko kvalificirani inženjeri i odličan kvalitet čine Dospel Professional jakim partnerom od povjerenja. Pozicija na domaćom tržištu i izvoz u više od 50 zemalja širom svijeta potvrđuje kredibilitet proizvođača koji nudi tehnološki napredne proizvode po povoljnim cijenama.

Kvaliteta

Kvalificirani inženjeri i odličan kvalitet čine Dospel jakim partnerom od povjerenja.

Profesionalnost

Izvoz u više od 50 zemalja širom svijeta potvrđuje kredibilitet proizvođača .

Pouzdanost

Dospel nudi tehnološki napredne proizvode po povoljnim cijenama.

Politika kvalitete

Položaj lidera u ventilaciji obvezuje Dospel da se brine o zadovoljstvu svojih klijenata. Dospel konstantno poboljšava kvalitetu svojih proizvoda, kako bi ispunio svjetske standarde. Prilagđavaju asortiman proizvoda u skladu s promjenama potreba svojih klijenata. Fokus im je na estetiku, kvalitetu i stabilnost proizvoda, a proizvodi imaju certifikate svjetskih standarda kvalitete i sigurnosti.

Globalni lider sustava ventilacije i klimatizacije

Dospel d.o.o. smatra kvalitetu bitnim temeljem svog poslovanja. Visok standard robe i usluga, povezan s proizvodnjom: domaćih i industrijskih ventilatora, ventilacijskih sustava, ventilacijskih rešetaka, te klima komora veliko je priznanje za tvrtku. Dospel stavlja poseban naglasak na kvalitetu, sigurnost, iskustvo i profesionalnost.

zemalja širom svijeta

godina iskustva

Kućni ventilatori

Kućni ventilatori DOSPEL su univerzalni. Nalaze široku primjenu u ventilaciji kupaonica, kuhinja, WC-a, kao i u uredima, kućama ili stanovima. U ponudi su četiri tipične dimenzije ventilatora, promjera 100, 120, 150, 200 mm. Kućište je izrađene od visokokvalitetnog ABS s antistatičkim dodacima koji sprječavaju nakupljanje prašine. Većina modela su proizvedeni u klasi zaštite IP X4. U Dospelovim ventilatorima koriste se motori s kugličnim ležajevima i kliznim ležajevima. Motor s kugličnim ležajem produžuje život ventilatora, smanjuje buku i može biti instaliran u bilo kojem položaju. Ventilatori s kliznim ležajevima može se ugraditi samo u okomitom položaju (na zidu).

Industrijski ventilatori

Industrijski ventilatori su neophodni u svakom proizvodnom pogonu, koji vodi brigu o zdravlju radnika. Naši ventilatori pružaju maksimalnu udobnost što se izravno odnosi na povećanje produktivnosti rada. Visoke vrijednosti i širok raspon tehničkih parametara i moderan estetski dizajn omogućuju da se ventilatore koristi za ventilaciju u javnim zgradama, poslovnim prostorijama, industrijskim objekatim, skladištima i gospodarskim zgradama. Ventilatori mogu biti opremljeni s regulatorom broja okretaja RN 300 ili RP 300, tako da se rad ventilatora može lako prilagoditi potrebama korisnikaonsequat.

Kanalski ventilatori

Kanalski ventilatori namijenjeni su za ugradnju u ventilacijske kanale (vodove), a koriste se za prijenos i jačanje strujanja zraka unutar istih. U ponudi su radijalni i aksijalni kanalski ventilatori. Kanalski ventilatori namijenjeni su za ventilaciju prostorija s niskim stupnjem zagađenja prašinom, pogodni su za ugradnju u vertikalnom ili horizontalnom kanalu, dakle, koriste se u različitim mehaničkim ventilacijama.

Ventilatori za kamine

Kaminski ventilator je srce sustava za odvođenje (distribuciju) topline iz kamina. Svrha kaminskog ventilatora je usisavanje toplog zraka iz kamina i dovođenje ga u prostorije kroz izolirane ventilacijske cijevi. Zahvaljujući korištenju ventilatora za kamine, može se stvoriti energetsko učinkovit sustav grijanja. Ventilatori opremljeni su ugrađenim termostatom, koji se koristi za postavljanje nivoa temperature zraka iz kamina iznad koje ventilator se automatski uključuje.

Ventilacijski završeci

Dospel nudi širok raspon uređaja za raspršivanje zraka koji omogućuju stvaranje učinkovitog ventilacijskog sustava i dekorativnih sustava za ventilacijske završetke, kao što su AN – anemostati. Ventilatorski završeci za zidne i stropne prostore – dizajnirani za ventilaciju i ispušni zrak, su dekorativna dorada ventilacijskog sustava. Doprinose ispravnoj raspodjeli zraka unutar zgrade. U slučaju vanjske ugradnje, štite od prodiranja atmosferskih oborina. Završeci, kao što su kape za dimnjak, ugrađeni na ulazu ventilacijskog sustava (obično na krovu zgrada) koriste se za povećanje kapaciteta ventilacijskog sustava ili kanala za dim. Povećavaju ekstrakciju, ali štite od inverzne propulzije i prodora padavina u zgradu. Rešetke za ventilaciju postavljaju se u za to prigodan otvor. Koriste se u kućama i sanitarnim objektima. Vrata rešetke poboljšavaju prirodnu izmjenu zraka u sobama gdje nema druge mogućnosti razmjene. Anemostati – Koristi se za evakuaciju zraka iz sobe.

Dospel sustav

Sustav Dospel je sveobuhvatno rješenje za ventilaciju. Sastoji se od zračnih kanala, pravokutnih i okruglih, i svih vrste pribora za montažu kao što su koljena, priključni elementi, T-pojeva, itd. Sustav se koristi za učinkovito pražnjenje i dovod svježeg ventilacijskog zraka. Namijenjen je za ugradnju u stambenim i poslovnim zgradama. Dijelovi sustava su lagani i jednostavni za instalaciju, a toplinska otpornost komponente sustava je 40°C. Kanali i priključni elementi Dospel sustava su nezapaljivi. Osnovni elementi sustava su okrugle i pravokutni kanali, dostupni u tri duljine: 0, 5; 1, 0; 1, 5 m, a da bi se dobila neka druga međuduljina kanal treba da se prereže pomoću uređaja za rezanje plastike ili pilom za metal. Osim kanala na raspolaganju su i različite vrste elemenata potrebnih za montažu ventilacijskog sustava. Sustav je napravljen od ABSa (koljena i spojnice) i PPa ( vodovi). Nakon montaže, instalacija mora biti zabrtvljene pomoću silikona, pjene ili zaštitne trake. Kako bi se olakšalo izbor elemenata sustava, proizvodi Dospel su označeni na pakiranju i u katalogu određenim bojama. crvena boja – sustav dimenzija: 110 x 55, Ø100, O104 žuta boja – sustav dimenzija: 220 x 55, 125, Ø150

Ventilacijski kanali

Ventilacijske kanale to su fleksibilni vodovi u sustavima široko razumijene ventilacije. Koriste se za protok zraka u ventilacijskom ili klimatizacijskom sustavu. Prigušuju vibracije i smanjuju buku nastale prilikom protoka zraka kroz kanale, koje su napravljene od elastičnih i otpornih na višestruke promjene oblika i položaja materijala.

Oprema

Ventilacijska oprema koristi se za ugradnju uređaja i ventilacijskih sustava. Proizvodi su napravljeni od raznih materijala i u raznim dimenzijama, a tvrtka ih stalno prilagođava individualnim potrebama kupaca. Oprema uključuje široki spektar elemenata koji se koriste tijekom ugradnje ventilacijskog sustava. U opremu ubrajamo trake za brtvljenje, regulatore okretaja, obujmice za stezanje.

Primajte naše obavijesti

Želite li u svakome trenutku biti među prvima koji će primati newsletter s vrijednim informacija svakako se pribilježite na našu listu! Uz to, prilikom upisa na listu nudimo Vam 5% popusta na cijelu košaricu. Ne brinite, ni mi ne volimo spam baš kao ni vi i vašu privatnost uzimamo vrlo ozbiljno – vaši su podaci kod nas sigurni i nećemo ih dijeliti s trećom osobom, već koristiti isključivo u svrhu informiranja o novostima.

DOSPEL moto i politika kvalitete

Osigurati svojim klijentima maksimalno zadovoljstvo i ispunjenje svojih potreba kroz isporuku proizvoda sa stalnom, visokom, i zajamčenom kvalitetom proizvoda u savršenoj cijeni.

DOSPEL katalog i ISO certifikat

“Dospel nudi široki asortiman proizvoda i uređaja iz sustava ventilacije i klimatizacije. Pogledajte ponudu kroz kataloge na našem ISSUU društvenom računu.”

DOSPEL katalog

“Kako bi realizirali misiju tvrtke, menadžment tvrtke garantira da sustav upravljanja kvalitetom korespondira sa ISO 9001:2008. Svi DOSPEL zaposlenici su stručnjaci u svojim djelovanjima, moraju raditi na način koji zadovoljava zahtjeve klijenta, proizvodnjom robe i usluga s konstantno visokim standardom.”

ISO certifikat

Povežimo se.

facebookinstagramgoogle plusyoutubeISSUU

Kontaktirajte nas

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Trg Republike 6, 40 000 Čakovec

+385 (0)40 312 950

Ostavite na poruku

New Field

5 + 2 =

Pin It on Pinterest

Shares