Izjava o privatnosti | Međimurka BS
Odaberite stranicu

Izjava o privatnosti

Zahvaljujemo vam na posjeti stranicama www.medjimurka-bs.hr (našem web-mjestu). Stalo nam je do interakcije s vama preko Interneta te smo predani zaštiti vaše privatnosti. Svrha ove Izjave o privatnosti jest da vas obavijestimo o vrstama podataka koje ćemo možda prikupljati o vama prilikom vaše posjete našim web stranicama, načinu na koji ćemo možda koristiti te podatke, hoćemo li ih ikome otkriti, izborima o korištenju tih podataka koji su vam na raspolaganju te vašoj mogućnosti ispravke tih podataka.

Pročitajte ovu izjavu o privatnosti prije nego nam date bilo kakve osobne podatke. Ne morate davati nikakve osobne podatke prilikom pregledavanja naše internetske stranice. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o ovoj izjavi o privatnosti, u svakom trenutku možete kontaktirati nas na email info@medjimurka-bs.hr.

Kada prikupljamo podatke?

 

Vaše podatke prikupljamo kada preko naše stranice radite slijedeće:

 • registrirate ili naručujete proizvode ili usluge
 • predajete bilo kakve druge upite putem interneta

 

Registracija

 

Kako bi obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.
Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova – što je duža, otpornija je na hakersko probijanje. Ako ste bez ideja, na web stranici Password generator možete dobiti generiranu lozinku.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje “Registracija”. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici “Moj račun”.

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na “Izgubili ste zaporku?“. Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu. Nju možete kasnije sami promijeti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ‘pamtljive’ (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

 

Koje osobne podatke prikupljamo od vas?

 

Kada se prijavljujete od vas prikupljamo slijedeće osobne podatke:

 • ime
 • prezime
 • poštansku adresu
 • broj telefona
 • e-mail adresu
 • bilo koje druge podatke koje nam dobrovoljno dajete

 

Što mi radimo s vašim osobnim podacima?

 

Kada nam predate bilo koje od prethodno navedenih osobnih podataka, mi ih koristimo u slijedeće svrhe:

 • za obradu vaših narudžbi za proizvode i usluge;
 • kako bismo mogli komunicirati s vama u vezi vaše narudžbe i slati vam najnovije informacije ili posebne ponude koje bi vas mogle zanimati, osim ako ste u posebnoj izjavi odabrali da ne želite primati ovakve obavijesti
 • kako bismo odgovorili na predane upite i pružili vam informacije o najnovijim vijestima ili posebnim ponudama koje bi vas mogle zanimati, osim ako ste u posebnoj izjavi odabrali da ne želite primati ovakve obavijesti

 

Kome prosljeđujemo vaše osobne podatke?

 

Međimurka BS prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo u skladu s ovom Izjavom.

Međimurka BS bilježi sve posjete svojim stranicama. Prikupljene informacije uključuju IP adresu klijenta, popis stranica koje je posjetio, vrstu preglednika i druge podatke. Međimurka BS tako prikupljene informacija koristi isključivo za vlastite potrebe iz sigurnosnih razloga i za statističke analize.

Mi ne prodajemo, trgujemo, iznajmljujemo niti na druge načine prenosimo ikakve podatke koje smo prikupili online, a koji omogućuju identifikaciju osobe bez vašeg dopuštenja.

 

Zaštita vaših podataka

 

Prihvaćamo vaše povjerenje i predani smo poduzimanju prihvatljivih koraka da bismo zaštitili podatke koje ste naveli online, a koji omogućuju identifikaciju osobe, od gubitka, pogrešne upotrebe i neovlaštenog pristupa. Upotrebljavamo fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili vaše podatke.

 

Upotreba kolačića (cookies) na ovoj web stranici

 

Kolačić (engl. cookie) je mala podatkovna datoteka prenesena na tvrdi disk vašeg računala koja omogućuje web-stranici da reagira na vas kao na pojedinca, da prikuplja i pamti podatke o vašim preferencijama kako bi svoj rad prilagodila vašim potrebama i željama. Kolačići su u pravilu sigurni budući da oni samo identificiraju vaše računalo kako bi vaš doživljaj Interneta prilagodili vama. Prihvaćanje kolačića ne pruža pristup vašem računalu ili drugim podacima koji omogućuju vašu identifikaciju, osim podacima koje želite dijeliti. Ostali ih poslužitelji ne mogu čitati niti ih mogu koristiti da bi isporučili viruse.

Većina preglednika automatski pristupa kolačićima, ali svoj preglednik (Microsoft Internet Explorer ili Chrome) obično možete prilagoditi da vas obavješćuje o zahtjevu za smještanjem kolačića te možete odbiti određene ili sve kolačiće. Ako isključite primanje kolačića, možda vam neke značajke web-stranice ne budu dostupne ili stranice neće biti ispravno prikazane.

Da bismo podržali prilagođene značajke naših web stranica (npr. kodove vaše države ili jezika), moramo poslati kolačić vašem tvrdom disku i/ili koristiti autentifikaciju na temelju kolačića kako bismo vas identificirali kao korisnika stranica. Ne koristimo, međutim, tzv. “nadgledačke” kolačiće koji prate vaše aktivnosti drugdje na Internetu.

 

Veze (linkovi) na druge web stranice

 

Veze na web-stranice treće strane možemo navoditi isključivo radi dodatnih informacija i vaših potreba. Ako budete koristili te veze, napustit ćete naše web stranice. Ova Izjava o privatnosti ne obuhvaća postupke prikupljanja podataka web-stranica vezanih s našim web stranicama niti kontroliramo njihov sadržaj ili pravila privatnosti. Predlažemo da pažljivo pregledate pravila privatnosti svake stranice koju posjetite.

 

Promjene ove Izjave

 

Svaka promjena i dopune uvjeta ove Izjave o privatnosti biti će objavljena na ovim stranicama. Datum promjene također će biti naveden. Redovito provjeravajte je li ova Izjava o privatnosti promijenjena, posebno prije nego podnesete bilo kakve podatke koji omogućuju identifikaciju na našoj web stranici.

Korištenjem naše web stranice zapravo prihvaćate ovu Izjavu o privatnosti tijekom njena korištenja.

 

Kontaktirajte nas

 

Ako imate pitanja o načinu upotrebe vaših podataka ili o ovoj Izjavi o privatnosti, pošaljite nam e-poruku na adresu info@medjimurka-bs.hr ili nas kontaktirajte putem naše kontaktne forme. Dat ćemo sve od sebe da se pozabavimo vašim pitanjem i ispravimo poteškoče na koje nas upozorite.

Pin It on Pinterest